Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google OHANNES!

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

nasılsa topik bana ait :P yaptığım modelleri de burda koymuşum, dedim bari diğer yaptıklarımı burdan devam ettireyim. Artık model yaptıkça buraya atacam fotosunu.

[spo]
Tam Haydarpaşa karşısında. Yakında Haydarpaşayı da yapacam zate :P

[/spo]

bu linkten yaptığım modelleri indirip google earth'te görüntüleyebilirsiniz...

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya, o karada olmadığı için google gerçek bina değil diyo direk, o yüzden bodoslama google earth'e yerleştirilmiyo. Yalnız şöyle bi trik var, sketchup ile açarsan, yapman gereken tek şey place model demek. O zaman koyuyosun :D
(ayrıca sürekli görmek istersen, C:Documents and SettingskullanıcıLocal SettingsTemp klasöründe bi kmz dosyası oluyo sketchuptan koyduğunda, onu kopyala nereye istiyosan, ismini değiştir google earth'te aç.)

Bi de,
[spo]
Haydarpaşa Garı :) bitmedi henüz ama koyim dedim :P

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
yeni model yaptığımda buraya atarım demiştim de, yapacak bina bulamadım + gazım kaçtı :P yalnız şöle bişey var, onu söliim dedim: yeni google earth ile ışıklandırma efektleri falan gelmiş daha da gerçekçi duruyo yani herşey...

neyse bi de şey lazım asıl onun için post atıyorum: Carrefour kozyatağı fotosu. 1-2 tane bile yeterli dış cepheden. googleda aramayı ben de biliyorum ama büyük foto lazım. elinde olan varsa haber versin plz. :P

bi şey daha: Haydarpaşa falan çoook önceden bitmişti, ama google earth'e kabul edilmemişti. Anladım ki trenler falan sebebiyle kabul edilmiyor, ben de modelden trenleri silip tekrar yolladım. bi ay sora (geçen gün) google earth'te kabul edilmiş sonunda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...