Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abi bug war bug. evade ediyosun ya bekle counter deme o kendisi otomatik sana geçiriyo sırayı.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bug yok lan ne alakası var. counter etmek için bi süren var istersen etmiyosun. ama etmek lazım. son yaratıın critical noktasını bulamadım ben. geri kalanını çata çuta indiriyom ama.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 critik noktası yok, ama şöle bi durum var normal ataklarını dodgelıyabiliyoken biz, onun counterlarını dodgelıyamıyoruz, yanı atak yapmamak her zaman daha sağlıklı oluyo.
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yukarıda yazdığım taktik gerçekten tüm hepsi için işe yarıyor. eğer hamleleri yaparken bi yanlışlık yapmazsanız bi kere bile tokat yemeden oyunu bitirirsiniz. demin oynadım ilk baştakilere pataküte daldım da son boss a gelince dalmışım onada pata küte dalarken bi baktım ki 1 can kalmış kadının full neredeyse yukarıdaki taktikle bi kere bile tokat yemeden yine öldürdüm.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 "seni tokat manyağı yaparım" demek bu olsa gerek
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 crit çakınca acayip bi zevk veriyor insana :P
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 counter yapmak için hızlı olmanız lazım.. tuş göründükten hemen sonra basıp tokadı yapıştırınca hepsi yiyor mis gibin ^^
Öne çıkan mesajlar