Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasın mı? sevgilin mi?

rayka

Öne çıkan mesajlar

habire görüyorum bu başlığı.. bi de başlığı doğru okusam.

"arkasında mısın sevginin?" gibi salakça bir türk dizisine isim olabilecek bişi okuyorum paso..
hatta
başrollerde şu binbirgece oynayan gıcık kadın, adam olarak tamer karadağlı, sonra diğer oyuncularda oradan buradan (türk dizi oyuncuları ile ilgili bilgim pek bi sınırlı gördüğünüz gibi)

mal gibi bi dizi olur.. tamer karadağlı bu gıcık kadını aldatır ama kadının çocuğu olduğu için evliliği terkedemez. ancak o sırada apartmanda karşı komşusu olan ee.. kim olsun, karşı komşusu olan kenan ışık'la yakınlaşmıştır bayan.. sonrasında kötü kadın (her dizi de bi tane elinde viski bardağını sallayarak kafası omuz üstüne 50' yatık bi şekilde suratında hain gülümseme ile "görücez bakalım!" diyen kötü planlar yapan bir kötü kadın karakter vardır) tamerle esas kadının arasını bozmaya çalışır. ama esas kadın (kaçıranlar için 1001gecedeki başrolü oynayan gıcık kadın) sevgisinin arkasındadır ve bu badireyi de atlatırlar..

diğer yandan daha yaş kaç? bol bol aşık olacak ayrılacaksınız. bi sürü platonik aşk olucak. hepsi "biricik" olacak ve hayatınızda değişilmez olacak.. ee... nihayetinde hepsi tarih oluyorlar..

sallayın yani, takmaya canınızı sıkmaya değmez. bu arada, diziyi çekmek isteyen şirket olursa senaryoyu yazabilirim ben. bi sürü klişe olay, acaip çetrefilli alengirli bir aile, tonla dümen, adam kazıklama ve hatta cinayet!!

türk dizilerinin basit yapısını çok seviyorum yahu, götümle bile yazarım ben öle senaryoları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kimse raykayı anlamıyor.=((

ben anlıyorum hatta yaşımız hemen hemen aynıdır zaten.cinsiyet farkı vardır.nolursa olsun.aman geçer deyip 2 sinede olmaz diceksin arkadaşım.böyle böyle olur kırılmanızı istemiyorum diceksin.kendin yanıcaksın 2 kişi yanmicak.bigün geçer diceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...