Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Niye lezbiyenlik kötü bişey mi? Bence çok gerekli bişey hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: kız küçük sorsan büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 albümde gördüm fotosunu genç kız bile diyemiyorum genç kızlığa adım atma çabalarında işte:) çocuklukla ergenlik arasında evcilik oyununu karıştırmış biraz:) hemen kaşar diye vurmayın kıza ilerde ruhsal sorunlara yol açar bu sözleriniz. ayıp cıx cıx cıx:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 iste bize diyoruz ki anasin hatasini yapmasin bole seler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: albümde gördüm fotosunu genç kız bile diyemiyorum genç kızlığa adım atma çabalarında işte bana sorarsan 15 yaşında büyüme kompleksine girmiş hemen büyüyüp ciddiye alınmak isteyen aynı zamanda kendini büyüdü zanneden bi kız. sorarsan tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 gief peter pan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 lorrotar senin yaş kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 topic sapitti,rayka delirdi.su paticige topici acana kapama hakki koysalar super olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kimse raykayı anlamıyor.=(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 habire görüyorum bu başlığı.. bi de başlığı doğru okusam. "arkasında mısın sevginin?" gibi salakça bir türk dizisine isim olabilecek bişi okuyorum paso.. hatta başrollerde şu binbirgece oynayan gıcık kadın, adam olarak tamer karadağlı, sonra diğer oyuncularda oradan buradan (türk dizi oyuncuları ile ilgili bilgim pek bi sınırlı gördüğünüz gibi) mal gibi bi dizi olur.. tamer karadağlı bu gıcık kadını aldatır ama kadının çocuğu olduğu için evliliği terkedemez. ancak o sırada apartmanda karşı komşusu olan ee.. kim olsun, karşı komşusu olan kenan ışık'la yakınlaşmıştır bayan.. sonrasında kötü kadın (her dizi de bi tane elinde viski bardağını sallayarak kafası omuz üstüne 50' yatık bi şekilde suratında hain gülümseme ile "görücez bakalım!" diyen kötü planlar yapan bir kötü kadın karakter vardır) tamerle esas kadının arasını bozmaya çalışır. ama esas kadın (kaçıranlar için 1001gecedeki başrolü oynayan gıcık kadın) sevgisinin arkasındadır ve bu badireyi de atlatırlar.. diğer yandan daha yaş kaç? bol bol aşık olacak ayrılacaksınız. bi sürü platonik aşk olucak. hepsi "biricik" olacak ve hayatınızda değişilmez olacak.. ee... nihayetinde hepsi tarih oluyorlar.. sallayın yani, takmaya canınızı sıkmaya değmez. bu arada, diziyi çekmek isteyen şirket olursa senaryoyu yazabilirim ben. bi sürü klişe olay, acaip çetrefilli alengirli bir aile, tonla dümen, adam kazıklama ve hatta cinayet!! türk dizilerinin basit yapısını çok seviyorum yahu, götümle bile yazarım ben öle senaryoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: kimse raykayı anlamıyor.=(( ben anlıyorum hatta yaşımız hemen hemen aynıdır zaten.cinsiyet farkı vardır.nolursa olsun.aman geçer deyip 2 sinede olmaz diceksin arkadaşım.böyle böyle olur kırılmanızı istemiyorum diceksin.kendin yanıcaksın 2 kişi yanmicak.bigün geçer diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 arkadaşım da yok sevgilim de ne mutlu bana. paticik seni çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 pogodi tanışalım. ben romiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 erkekten romiyo olmaz. kızlar selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 merhaba bigudi.. ben kızım ama bıyıım var. tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kimin bıyığı yok ki hem bıyığın varsa daha iyi ilerde erkek arkadaşım olursa elimden alma şansın olmaz [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:20 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bunun üstüne HIH denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yihu o zaman hemen tanışalım! seni önce muhallebiciye götürüp muhallebi ile sarhoş etmek sonra da başıma bigudi yapmak istiyorum! başıma tac edicem! evrimin kadını olacaksın! durmadan evrim geçirmeni sağlayacağım! üstün bir ırkın ilk temsilcisi olacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dasaa hayallerimdeki kadınsın. Hem bıyıklı hem de deli dolu. Beni başına bigudi yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 erkekten romiyo olmaz mı ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 olmaz kızlardan sevgili erkeklerden arkadaş olsun her şey dengelensin iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben de onu diyorum, ben senin sevgilim olmıcam sen benim sevgilim ol. iyi geceler. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:33 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 @sly-one lorrotarın daha musluga su gelmemiş anla sen sadigfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 musluğu kapatmamak lazım böle durumlarda raykanın sevgilisinin musluk paso açık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar