Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasın mı? sevgilin mi?

rayka

Öne çıkan mesajlar

abicim sanirim bizden sonraki donem bozulmus yanki ya
ben anamiyorum kankamin eski kiz arkadasiyla cikmak felan
abicim sacma sapan seler ya
sen nasil arkadassin
o adam sana bi daha nasil sevgilisini guvensin

bisi olsa diyemicek mi
su yakin arkadasimdir bana ulasamazsan onu ara kardeism sayilir diye
olmaz olsun bole dostluk
Sosyal ağlarda paylaş

abı neden diyemesin yahu, hayır, sen birlikte olup sonra ayrıldığın insanın arkadaşınla cıkmasını arkaşadının sevgilini calması olarakmı görüyorsun?

Ayrıca olamazmı önce ikiniz birbirinizi sevmiş sonra o ikisi birbirini sevmiş senınki candar onlarınki patlıcanmı.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır cüce önce birini sonra diğerini sevmek değil daha ziyade ikisi arasından ulaşabildiğini sevmek ya da birini diğerine ulaşamadığın için sevmek oluyor pek çok zaman. hoş bir durum değil. Yani insanları sıraya dizip 1,2 diye 1 olmazsa 2ye geçmek falan. Bilmiyorum bunu yapmayı geçtim bunu yapmaktan rahatsız olmayan çok insan var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kankanin akrabasina yazmassin
kankanin eski kiz arkina yazmassin

abi dediği gibi dostluk mühim bi mevzu, kız meselesi genelde tırı vırı bişi, nasıl bozur yahu dostluğu bozmaz yanı.

yukardaki maddeleri neden koutladım dersen bence mahsurur yok o yüzden, hanı evet insanın ıcıne cız ettiren durumlar olabilir bunlar ama arkadaşımız sevdim diyosa bize eyvallah demek düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

iki arkadasında birbirlerinin mutluluğu için özveri göstermesi gerek o d ve h çıkarken ses çıkarmiyip arkadasının mutluluğunu düşündğyse d ninde artık o ve h ye göz yumup arkaasının mutluluğunu istemesi lazım bu saatten sonra h nin onu bidaha sevmesini beklememeli zaten
Sosyal ağlarda paylaş

rayka ne dersek diyelim
sen anlamamakta inat ediyosun
iyi o zaman bize danisman hata
kendi kafana gore is yapip 2 arkadasin arasina fitne sokucak

bi cocuga yakin arkadasina nefret dogurcak otekinde tum okulu karsisina almaya suruklucek ne kendin nede cocuklarin iksiininde mutlu olmasina izin verceksin

ama illa yapcam diyosan yap
hayirlisi
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ben bu zihniyete kızıyorum insanlar neden böyle şeyler için dostluk gibi bişiyi bitiriyo "kız meselesi" ne kız dediğin insan değil mi? mal mı da meselesi çıkıyo, paraylamı satılıyo? kızın duyguları yok mu? kız kırılamaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

öyle durumlarda 2. çocuk 1. çocukla konuşur durumu açar. yakın arkadaşlarsa ortak karara varırlar zaten kavga etmeden. ondan izni aldıkdan sonra başlarsınız ilişkiye.

ya da kasmadan başlarsınız ilişkiye sonradan söylersiniz. onlar küser. 1. çocuk senden nefret eder arkadnan konuşur insanları sana kışkırtır 2-3 ay sonra unutulup gider.

ama zaten bitecek, kısa süreli bi ilişki için 2 dostun arasını bozup, 2 insanı hayatından kaybetmenin lüzumu var mı? orayı tartışmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...