BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 abicim sanirim bizden sonraki donem bozulmus yanki ya ben anamiyorum kankamin eski kiz arkadasiyla cikmak felan abicim sacma sapan seler ya sen nasil arkadassin o adam sana bi daha nasil sevgilisini guvensin bisi olsa diyemicek mi su yakin arkadasimdir bana ulasamazsan onu ara kardeism sayilir diye olmaz olsun bole dostluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 abı neden diyemesin yahu, hayır, sen birlikte olup sonra ayrıldığın insanın arkadaşınla cıkmasını arkaşadının sevgilini calması olarakmı görüyorsun? Ayrıca olamazmı önce ikiniz birbirinizi sevmiş sonra o ikisi birbirini sevmiş senınki candar onlarınki patlıcanmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hayır cüce önce birini sonra diğerini sevmek değil daha ziyade ikisi arasından ulaşabildiğini sevmek ya da birini diğerine ulaşamadığın için sevmek oluyor pek çok zaman. hoş bir durum değil. Yani insanları sıraya dizip 1,2 diye 1 olmazsa 2ye geçmek falan. Bilmiyorum bunu yapmayı geçtim bunu yapmaktan rahatsız olmayan çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hata yapmışsın. takılacaksın,buraya kadar zevkine takılmışsın,bundan sonra mantıklı takılacak bir nokta değil bu.kafana göre yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Salla 2'sini de. Hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 maltipıl çoys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hayır bence cuce doğru söylüo ben cocukla çımak için ayrılmadım ki eski sevgilimden ayrıldktan sonra yakınlaştım heraldeki onunda arkadasının sevgilisini çalma gibi bi niyeti olsaydı biz çıkarken yapardı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 rayka bunlar önemli deil bundan 4 5 sene sonra ortalığı kasıp kavurucagın yıllar gelicek bu olanlara gülüp bakıcaksın. hiç düşünme bile takıl kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Abicim 2 insan birbirini seviyosa, ayriyetten bu 3. sahis platonik olmaktan oteye gidemiyorsa artik, bok yemek dusuyor kendisine. Baskalarinin isine comak sokup, onlarin mutsuzluguyla mutlu olmak mi yani olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 +1 ama olay sonradan olmus 3 kisi onceden warmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Romantik diye bi film var konusu benzer galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 abicim ask sevgi felan deil ki olay arkadaslik dostluk arkadasligini krucaksan belirli sartlar vardir kankanin akrabasina yazmassin kankanin eski kiz arkina yazmassin kankanin potansiyel kiz arkina yazmassin kiz davasi bu ya agir dostluk bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 eski kız arkadası ne yani kız hayatının sonuna kadar d nin eski kız arkadası olarak mı yaşicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: kankanin akrabasina yazmassin kankanin eski kiz arkina yazmassin abi dediği gibi dostluk mühim bi mevzu, kız meselesi genelde tırı vırı bişi, nasıl bozur yahu dostluğu bozmaz yanı. yukardaki maddeleri neden koutladım dersen bence mahsurur yok o yüzden, hanı evet insanın ıcıne cız ettiren durumlar olabilir bunlar ama arkadaşımız sevdim diyosa bize eyvallah demek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evet abivim friends dizisi deil bu hem eski kiz arkadasini gectim kankasinin hala sevdigi eski kiz arkadasina yazmak nedir ya cocugu alkolik mi etceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 iki arkadasında birbirlerinin mutluluğu için özveri göstermesi gerek o d ve h çıkarken ses çıkarmiyip arkadasının mutluluğunu düşündğyse d ninde artık o ve h ye göz yumup arkaasının mutluluğunu istemesi lazım bu saatten sonra h nin onu bidaha sevmesini beklememeli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 rayka ne dersek diyelim sen anlamamakta inat ediyosun iyi o zaman bize danisman hata kendi kafana gore is yapip 2 arkadasin arasina fitne sokucak bi cocuga yakin arkadasina nefret dogurcak otekinde tum okulu karsisina almaya suruklucek ne kendin nede cocuklarin iksiininde mutlu olmasina izin verceksin ama illa yapcam diyosan yap hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hayır ben bu zihniyete kızıyorum insanlar neden böyle şeyler için dostluk gibi bişiyi bitiriyo "kız meselesi" ne kız dediğin insan değil mi? mal mı da meselesi çıkıyo, paraylamı satılıyo? kızın duyguları yok mu? kız kırılamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kırılır desek ne deişçek demesek ne deişcek yine uzuycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben o grupda kim varsa hepsini birden kırardım çokda eelenceli olurud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya tamam o zaman daha yazmayın topige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bırak bu işleri(H) daha kimler giricek kalbine(belirsiz) dfgd rep istiyom =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ex'ten next olmaz gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 öyle durumlarda 2. çocuk 1. çocukla konuşur durumu açar. yakın arkadaşlarsa ortak karara varırlar zaten kavga etmeden. ondan izni aldıkdan sonra başlarsınız ilişkiye. ya da kasmadan başlarsınız ilişkiye sonradan söylersiniz. onlar küser. 1. çocuk senden nefret eder arkadnan konuşur insanları sana kışkırtır 2-3 ay sonra unutulup gider. ama zaten bitecek, kısa süreli bi ilişki için 2 dostun arasını bozup, 2 insanı hayatından kaybetmenin lüzumu var mı? orayı tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: burtonesk üye § 04 Eylül 2007, Salı - 17:48 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ex'ten next olmaz gülüm. -------------------------------------------------------------------------------- ahahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar