zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 7 yapmiş şifreyi. önce 12345 denedim olmadi. gs1905 denedim olmadi. bjk1903 yazdim olmadi. 7 yaptim oldu. seçim sonuçları da bu şifrenin kaynağı olarak gözüküyor ama aziz nesin yanlış söylemiş bence. yanılmış. %7'lik yanılma payı var çünkü. 60-53= %7. ayrıca bu bir tesadüf olamaz: 47-40 = % 7 aziz nesin'in şifresini çözdüm lan sanırım kaşla göz arasında. [spo]ekşi sözlükten alıntıdır[/spo] [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 23:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bakış açısı. 60-47 = 13 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 T@M@M edit: harbi doğru olabilir lan, 7 kutsal sayı diil mi [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 22:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yok mu bunun noktadan sonrası ?? direk mi 7%.. imkansız.. kötü çalışma.. virgülden sonra 2 sayı isterem ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mır mır mır mır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 herkes salak sadece malum %20 akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bence türkiyenin' %10'u akıllı sadece... o %60 nezaketen söylenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 allam nası yaşıycam ben bu salaklıkla!! :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Aziz Nesin Akp'nin böyle oy alacağını biliyordu o zamandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ÇOK PROVOKE OLDUM BABS ADRES TELEFON VER DÖVECEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ... [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 23:46 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 BENCE AKP YE OY VERENLERIN HEPSİNE FETULLAH GÜLEN PARA VERMİŞ OLMALI YOKSA NİYE VERSİNLERKİ BU BİR KOMPLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: herkes salak sadece malum %20 akıllı o yüzde 20'ye dsp'nin oyları dahil değildir umarım. said: ÇOK PROVOKE OLDUM BABS ADRES TELEFON VER DÖVECEM ne olduğu belli bundan sonra ne olacağı da belli merak etme bab the k3nk. cons'a da katılıyorum komple bunlar. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 23:34 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: BENCE AKP YE OY VERENLERIN HEPSİNE FETULLAH GÜLEN PARA VERMİŞ OLMALI YOKSA NİYE VERSİNLERKİ BU BİR KOMPLE +7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 en azından zarek akp ye oy verdiği için 1-0 öndeyiz edit: akp ye mi oy verdin lan? [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 02:46 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga olay ne anlamadım?0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cons beni hayal kırıklığına uğrattın BU NE ? BU NE ? doruk: vermedim lan ? [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 06:47 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 dunyanin %83 u gerizekali %13 u normal fakat bi halta ayramiyorlar %3 zeki fakat kullanmiyor zekasini geri kalan %2 lik kisim ise butun dunyayi parmaginda oynatiyor fransada bodur sarkozy yi secenlerin bush u 2. defa baskan yapanlarin bizdeki %46.6 dan hicbir farki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 başka bir insanın boyuyla dalga geçip aşağılamak zekice bir hareket mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 $imdiye kadar acilan bütün "secim sonrasi hezimet" icerikli topiclerin özeti budur: Viktor: "fransada sarkozy yi secenlerin bush u 2. defa baskan yapanlarin bizdeki %46.6 dan hicbir farki yok" yarin isveçte de liberaller iktidara gelebilir hiç belli olmaz, konuyu küresel bazda ele alıp aslinda dünyada "sol" un artik hicbir anlam icermedigini gorebiliriz. En son düzenlenen sosyalist enternasyonelde zaten sol un içinin nasil bo$altildigina $ahit olduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 %3 ün içinde olup popo büyütmekde güzel aslında di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar