Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Evet bu ufak siyah hanım kız bi süre sonra evimizin yeni bireyi oluyor. Daha yeni doğdu annesinden kopmasını bekliyorum. :) Çabuk büyüsün sıpa. [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bu, veteriner hekim ücretleri ne durumda bilenler bilgilerini paylaşırsa, derya deniz rep benden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 genelde muayeneler ücretsiz oluyor, ama sonrasında aşı vs. yapması gerekiyorsa ondan para alıyorlar. fakat kedi aşılarının ne kadar olduğu konusunda pek bir fikrim yok eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Valla bizim veto her aşı başına 20ytl alıor. 100ytl ye de kısırlaştıracakmış bizim kedoyu. Çevre fiyatlarla da ancak 5ytl filan oynar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 anemm kıyamam ben kafalarını ısırırım bunların (çelişkili cümle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Şimdi bide bunu kısırlaştırıcaz. Pahalıya patlicak bana kerata. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Ardeth üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- anemm kıyamam ben kafalarını ısırırım bunların (çelişkili cümle) eheh bendensin.bende kedilerin boyunlarını kırasım geliyo:/ severken kırıyodum zatn bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 istikbaliyle oynamayin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Hayvan kısırlaştırmaya karşıyım, sen üreyebiliosun da onun üreme hakkını nie kısıtlıyorsun ki ?? Üreyelim ürettirelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 E tabi doğan zilyon tane yavruyu napıcaz sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 fakirlere dağıtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Karar veremedim ya bu sıpalardan hangisini alim. :D İkiside süfer. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ortadakini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Zeka fışkırıyor senden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 soldaki daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 siyah olan harika! ben de istiyorum böle kara kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ikisini de al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Sagdaki daha tatli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Siyah dişi, çok oyuncu değilmiş ama sevilmeye bayılıyormuş. Diğeri erkek ortlığı darmaduman ediyormuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 mutluluğun portresi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Heralde yeni doğmuş bu yavrucuklar. Yeni doğmuş bebekleri çekerken flash kullanılmaması gerekiyor, bu hayvanlar içinde geçerlidir heralde. dikkat edersin bundan sonra =) Ayrıca çok şirinler ailecek, mutlu mesut yaşamanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 erkek alırsan yavru problemin olmaz :D ama mart ayı çilesini miyavlamasını cekersin kısırlastırmazsan Herkez sanırım bu kedilerin boyunlarını seviyo bende kafalarını avcumun icine alıp saga sola cevirrerek sapsalak etmesini de seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Resmi ben çekmedim ama dikkat ederim aldığımda resmini çekerken. :) 1 hafta sonra gidip alcam. Erkek olanı almaya karar verdim. Bi resmini daha koyim sıpanın. :D [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Evet evet evet,dogru seçim,yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar