Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orda Burda Namaz

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Evde takış, tuvalette sokuş!

öyle sıradan bir bar değil, Ziliiyetin ekinde bir ara en iyi on bar arasında yer almış, Trablusgarp'daki barlardan biri.

Üç katlı, bar sahibi üçüncü katı ofisi haline getirmek istiyor. Ne mümkün! O mümkün olmadığı gibi, başka garip şeyler mümkün hale geliyor.

bar revaçta, çok kalabalık, çaldığı müzikler iyi olduğu için, buraya sık sık bazı bekarların da yer aldığı genç gruplar geliyor. O bekarların da yer aldığı guruplar, her sefer, "tuvalet nerede" diye soruyor. bara geliyorlar, tuvalete gitmek için yer soruyorlar! Giderken de bardan kaldırdıkları kızları kollarından tutup içeriye...

Bar sahibi bakıyor ki, olmuyor, önce tuvaletleri kapatmak istiyor. ama belediye tarafından izin verilmeyince ne yapacağını şaşırıyor.

Gelen bekar guruplar, bardan kalkıyor, önce erkekler, arkadan kadınlar, barın tuvaletinde gurup ve sıra halinde seks yapıyor. Barda içerken sekse gitmek, daha önce böyle bir adet var mı, sırf gösteri.

Bu farklı bir tarz-ı hayat, farklı bir yaşam biçimi.

eğleniyorum tabii.. demek istediğim hiçbir şey yok, altında yatan anlam aramayın fazla ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

bende müslümanım ama tayyip erdoğandan vede abdullah gülden nefret ederim... seçimlerden sonra çok üzülmüştüm tekrardan başa geldikleri için..

ama inanın siz böyle yaptıkça onlara sempati duyuyorum.. Sizin yaptığınız müslümanlara saygısızlıktır. BEN TÜRKÜM VE TÜRK OLDUĞUM İÇİN AKP Yİ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BU ADAMLARIN VATAN HAİNİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. bana göre çok yalnış şeyler yapıyorlar... ama olayı müslümanlığa dökmeyin lütfen diğer şeyleri tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an seçim yapılsa şu sözde solcu ama aslında faşist olan insanlar yüzünden akp'nin oyu %70'e dayanır. ulan beni bile akp'ye oy vermeye yönelttiniz sırf inadımdan vericem 2. kez kapak olsun diye bu türk halkı aptaldır insancıklarına.

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:07 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ama inanın siz böyle yaptıkça onlara sempati duyuyorum.. Sizin yaptığınız müslümanlara saygısızlıktır. BEN TÜRKÜM VE TÜRK OLDUĞUM İÇİN AKP Yİ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BU ADAMLARIN VATAN HAİNİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. bana göre çok yalnış şeyler yapıyorlar... ama olayı müslümanlığa dökmeyin lütfen diğer şeyleri tartışalım.

Adamların hem vatan haini olduğunu düşünüp hem sempati duyuyorsun. Çok değişik bir yaklaşım.

Neymiş müslümanlara saygısızlık?
Cemaatin kaldırımlarda namaz kılmasının hoş olmadığını,bir şekilde cemaatin bu kısmının camiilerde,mescitlerde yani daha temiz bir yerde namaz kılması gerektiğini hem cemaat hem de sokakta yolu tıkanan insan için böylesinin daha iyi olacağını savunup, bunun bir şekilde çözülmesi gerektiğini düşüğündüğüm için mı?

Evet çok pis saygısızım müslümanlara.
Buraya yazı yazanların çoğu müslüman. Yaptığınız "müslümanlara saygısızlık" demek, hoş olmuyor.

AKP olayında iş müslümanlığa dökülür evet, adamlar bariz bir şekilde din tüccarlığı yapıyorlar.
Ya da yok canım, bu benim paronayaklığım değil mi?
Örneğiniz de hazır, iş adamları...
E adamların işleri tıkırında, AKP ye oy vermeyecekler kime verecekler?

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:28 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Cemaatin kaldırımlarda namaz kılmasının hoş olmadığını,bir şekilde cemaatin bu kısmının camiilerde,mescitlerde yani daha temiz bir yerde namaz kılması gerektiğini hem cemaat hem de sokakta yolu tıkanan insan için böylesinin daha iyi olacağını savunup, bunun bir şekilde çözülmesi gerektiğini düşüğündüğüm için mı?

Bakın, derseniz ki AKP dini istismar ederek bir yerlere geldi ve onun taraftarları bunu kullanarak sokaklarda namaz kılıyor. (ki sanmıyorum böyle birşeyi)Eyvallah.İnsanlar görsün diye sokakda namaz kılmak inanılmaz şaçma birşey (nerde, nasıl, ne zaman gördünüz?)Bunu bir açıklayın.

Bunun dışında kaç tane cami önünden geçtiniz ve kaçında caminin dışarıya taştıgını gördünüz ? Bir ton cami içinden bir tanesi böyle denk gelmiştir ayrı amma velakin siz bunu sanki tüm camilerde durum bu ve vatan elden gidiyor tarzında ifade ediyorsunuz.

Ben içkiden haz etmem, nefret ederim.Ama lokantalar sokak ortalarına kadar masa atıp, içkili alem yaptırarak tüm sokagı kapamalarına ragmen, aralarından yürüyüp geçmesini bildim.Demedim ki kardeşim siz içeri girmek zorundasınız, sokak ortasında masa kurup içki içmekde neyin nesi? Ne kadar abese iştigal oluyor değil mi ? Demem çünkü ortamı germekten başka bir işe yaramaz.

Ha derseniz ki AKP haddini aştı artık onunda başına çökecek insanlar var.Ama böyle ufacık şeyleri büyütüp pireyi deve yapmanın anlamı yok.Benim fikrimdir.

Bu tarz expresyonlar zaten taklaya gelmekte olan ülkemize hiçbir fayda sağlamaz.Rahat olmakda fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Metroda namaz dışında geri kalanına katılamayacağım yazının. Ticari işletme sahibi adam isterse; mescit açar, isterse şapel. Yoksa Ankara'da sabaha kadar parasına pişpirik, okey atıp, masaaltından rakısını, votkasını çeken bürokratların takıldığı yerlere de götüreyim ben sizi. O zaman devlet ülkeyi kumar cenneti yapıyor mu diyeceğiz?

Ancak metroda Cuma namazı olayı abes gerçekten. Çok sıkıntı yaratıyor, bu uygulamanın kalkması lazım.

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:40 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bakın, derseniz ki AKP dini istismar ederek bir yerlere geldi ve onun taraftarları bunu kullanarak sokaklarda namaz kılıyor. (ki sanmıyorum böyle birşeyi)Eyvallah.İnsanlar görsün diye sokakda namaz kılmak inanılmaz şaçma birşey (nerde, nasıl, ne zaman gördünüz?)Bunu bir açıklayın.

AKP mevzuu ayrı, cemaatin dışarılara taşması ayrı. Bağlantı kurmuyorum ben. Alakasız.

Evet katılıyorum, insanlar görsün diye sokakta namaz kılmak inanılmaz saçma birşey.

said:
Bunun dışında kaç tane cami önünden geçtiniz ve kaçında caminin dışarıya taştıgını gördünüz ? Bir ton cami içinden bir tanesi böyle denk gelmiştir ayrı amma velakin siz bunu sanki tüm camilerde durum bu ve vatan elden gidiyor tarzında ifade ediyorsunuz.

Ya ne alakası var şimdi vatanın gitmesiyle cemaatin camilerden taşmasının.

said:
Ben içkiden haz etmem, nefret ederim.Ama lokantalar sokak ortalarına kadar masa atıp, içkili alem yaptırarak tüm sokagı kapamalarına ragmen, aralarından yürüyüp geçmesini bildim.Demedim ki kardeşim siz içeri girmek zorundasınız, sokak ortasında masa kurup içki içmekde neyin nesi? Ne kadar abese iştigal oluyor değil mi ? Demem çünkü ortamı germekten başka bir işe yaramaz.

Ben de sokakta sigara içen herhangi bir insandan haz etmiyorum. Gelişmiş ülkelerdeki gibi içeride içeceksin, beni rahatsız etmeyeceksin,dumanını solumak zorunda değilim senin.Sokak ortasında sigara içip zorla bana dumanını çektirtmek de neyin nesi? Ama benim örneğim abese iştigal etmiyor.

Evet, yanlış masaların sokak ortalarına atılması, katılıyorum.Normal insanların geçtiği yerlerde çok yanlış. Ama sen özel olarak barlar sokağına girdiğinde belki böyle bir durum olabilir. Nerde karşılaştın böyle birşeyle merak ettim?
Sokak ortasına atılmış masalarla?

said:
Ha derseniz ki AKP haddini aştı artık onunda başına çökecek insanlar var.Ama böyle ufacık şeyleri büyütüp pireyi deve yapmanın anlamı yok.Benim fikrimdir.

Konunun AKP ile alakası yok, namazı AKP için mi kılıyor yahu bu insanlar, iman için kılıyorlar. Çözüm bulunsun diyorum, sokaklarda namaz kılınmasın diyorum.

said:
Bu tarz expresyonlar zaten taklaya gelmekte olan ülkemize hiçbir fayda sağlamaz.Rahat olmakda fayda var.

Bence de, zaten 50 yıldır Türkiye rahat modda. Çıkamadı bir türlü. =]

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@penthesilea
e simdi biz onu yasakladık, bunu yasakladık. bu insanları zaten dinlerini kimseyi rahatsız etmeden dısarı vuramayacak kadar aval diye kabul ettik. yarın oburgun bu ne yaptıgı belli olmayan kapılar ardında canlı bombalar yetismezmi, insanlar gizliden gizliye propaganda yapmaz mı, gerginlik artmaz mı. adamın dini muzik dinlemeyi gerekli kılıyorsa yok efendim dısarda muzik dinleyemezsin mi diceksin. bi kaldırımda evsiz yasayabiliyorsa aynı sekilde herhangi biri de namaz kılabilmeli, ben de oturup sarabımı icebilmeliyim, kızın biri erkek arkadasının kucagına oturabilmeli, erkegin biri oteki erkekle opusebilmeli. kendininkini insan hakları diye tanıtıp bunlara honkuren adamın samimiyetinden suphe ederim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aciklamak istermisin ne kastettigini bu cumlenle ?

Aslında gayet açık.

said:
Turkiye'de musluman olmayanlara yapilan baski ve saldirilar provokasyondur mu diyorsun ?

70 Milyon nüfuslu ülkede çok ciddi bir müslüman nüfus var ve hergün farklı dinlere mensup bir sürü kişiye saldırılıyor. O yüzden bu ülkede yakılan ve yıkılan kilise ve sinagog sayısı sayılamaz bile. Öldürülen hristiyan veya inanmayan sayısı normal cinayetlerin yarısını oluşturuyor.

Bir sene içinde din kökenli saldırı hareketlerini müslüman nüfusa oranladığınızda korkunç bir rakam çıkıyor. Neredeyse her 50 bin müslümandan biri diğer inançlara saygısız.

said:
Veya su unlu birkac kendini bilmez yapiyor degilmi hep ?

Hayır canım kendini bilmez olur mu? Kendini bilmezin adı belli densiz kendini bilmezler. Normal insan popülasyonunda sakat adam çıkma oranı kadar adam var sağa sola kendini bilmeden saldıran.

Ses getiren bu olayların arkasında gayet bilinçli ve provakatif bir topluluk var.

O yüzden bu olaylar biraz araştırılınca arkasından çeteler, bomba evler, ortak adamlar, ortak eylemler çıkıyor.

Allah aşkına bir söylesenize bu ülkede misyoner olduğu için öldürülen insan sayısı ne kadardır?

Evet hiç bir şekilde, hiç bir kimseye inancından dolayı baskı yapılmamalı sonuna kadar haklısınız. Ama milyonlarla ifade elin bir toplulukta anormal insan oluyor. Onlarında karıştığı olaylar cinayetten ziyade dayak şeklinde oluyor ki üniversite hayatımda gördüğüm kadarıyla bu bazen karşılıklı tahrik etmeylede başlayabiliyor.

Bu ülkede peşpeşe 10 tane imam cinayeti olsa kalkıp müslümanlar baskı altında imamlar inançları yüzünden öldürülüyor demek ne kadar abes ise diğeride aynı. Hele ki imamları öldüren insanlara ait kolay bulunamayacak silahlar, açıklanamayan ilginç bağlantılar vb. bin tane kanıt çıkarsa evet bu kesin provakatif eylemdir derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadim uzun uzun cunku manasiz anlamsiz oldugu acik..
Bende o tunalinin kosedeki herifleri goruyorum nefretlerimi en icten duygularimla iletiyorum kendilerine..

Bana muslumanligi anlatma Namazini kilmak icin 250 metre yurumek yerine kaldirima acarsan ben sana sovmen derim cunku oylesin..

--Metroda 1-2 kere karsilastim yolu kapatmislar namaz kiliyorlar allah kabul etsin dokunmamaya calisarak aralarindan gectim birtanesi namazin ortasinda kavga cikartiyordu az kalsin..

Ulan ibadetmi ediyorsun oyle kafayi kaldirip kaldirip indiriyormusun diye sorarlar adama..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...