LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Şu saat itibariyle, Beşiktaşın ortasında 2 saat 45 dk.'ya yakın bekleyerek ekilme rekoru kırmış oluyorum. 1 de buluşacaktık göye saat 1430 a kadar kek gibi bekledim. Neyse eve gelip kendime milkshake yaptım çikolatalı, çilekli kendime getirir inşallah :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Teşekkür ederim. Bir şey değil telefonunu da açmıyor. Acaba bir şey mi oldu merakta ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dostum lonelywolfsan lonelywolfluğunu bil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Orçun says: senin kızı Orçun says: akşam simidi gib Orçun says: içıtıııııır Orçun says: çıtır Orçun says: yioylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Nickten kaybetmişsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Valla ya. Kırk yılın başında bir kız arkadaşımız oldu dedik. Onda da feci dağıldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aga gecmis olsun, bu orcun denen denyonun dedigine de bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Şizofreni? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 DELA AYIPTIR YAHU SENİ TANIMAM ETMEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geldi iste orcun = cons denyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 http://youtube.com/watch?v=NhVZ7-lUZTw http://youtube.com/watch?v=x6C9LsTiqHo asdf [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:32 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ohhh içim rahatladı valla. annesi hastanedeydi onu almaya gitmişler. mesaj atmış ama hiç uyarı gelmedi bana gelen kutusunda duruyomuş öyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ohoo. sende de bi denyoluk var be kenko. mesaj gelio haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya mesaj gelmiş ama hiç bir uyarı fişan yok. şimdi kız söyledi msj attım diye. gelen kutusuna baktım mesaj var. ama nasıl tarif ediyim? böyle mesajın yanında mektup simgesi var. ama mektup böyle ortadan yırtılmış. anlamadım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 unut kızı demek istiyo sana tel dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mektubun yırtılması fln bi işaret olmalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 biliyodum böyle yorum yapılcağını yine de yazdık işte :D kesin bi işaret olmalı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ulan annesını hastanaden almaya gıdecegını bı gun onceden bılmıo muymus??? bu kızın cıddı aılevı sorunları war , hemen kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mektup yırtıksa mesajın bi kısmı gelmemiş demektir ayrılalım artık bitti yazıyodur o kısımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 msg geldiginde no ya basmısındır cebindeyse fln telefon, o yuzden uyarısı gozukmemistir, no ya bastıgın icin de yırtıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya annesinin şekeri çıkmıştı. hastanedeydi. ne zaman çıkacağı belli değildi. bu sabah gelin alın demişler. ya da ben iyicene pollyanna oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kızın mektuplarını okumadan yırtıyorsan ayıp be kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 İntikam almalısın bence seni ektiyse(sudan bi sebep yüzünden tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geldi Ramses lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar