Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[eylul 2007]

dory

Öne çıkan mesajlar

burda anlaşılmayan bi nokta var
adama kimse değiştir şunları açma bunları falan gibi şeyler demedi.beğenilmediği söylendi istek parça yapıldı çalınmadı istenen parçanın tarzına laf atıldı bir kişi bana hitap etmiyor dedi falan.
kimse zorla adama yaptırım uygulamadı ki
beğenmiyorsan dinleme demişsin
e dinledik beğenmedik dinlemiyoruz şu an zaten.
denedim ama yani ne yalan söyliyim.zevk renk işte alınma kırılma olmaması lazım bu noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bi kavga yok patideki gunluk polemikler bunlar :P

bu arada kimseye laf yetistireyim,altta kalmayayim diye bir sey yok.söyleme tarzidir bu.

nasi muzık öl buna fln diye girer baska topaklardada ayara girismissen ona benzer bir cevap alirsin.kirginlik degil tepki bunun adi.

kimse dinlemese bile yeni wj gelene kadar ben yayinimi yaparim,o kadar adam var icinde dinleyip begenenide olacaktir begenmeyenide.

mesela bende black metal muzık dinleyemem ama wj yayındayken igrencmis senin muzigin diyede mesaj atmam.saygi meselesi buda hayatta ogrenilerek kazanilan birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi, ben silinmiş mesajlari, editlenmiş yazilari da okudum buradaki, yani tamamen suclu olmasan bile, senin de kabahatin var. Bazen gereksizlikler oluyor.
Zevk renk konusunda haklisin, ama tahminimce o apaçi işte felan diince yamuk cevap atmaya başlamiştir. Yani apaçi işte ne demek ? iyi bişi mi ? Kotu bişi mi ?
Anlatabildim mi. Yoksa, apaçi nie oyle kizsin, sen niye boyle kizasin. Begenmedigimiz şeylere karsi bu kadar kaba olmayalim, insanlar dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe olsun ben begenerek dinliyorum,baskalarininda bu muzıklere ulasmasini istedigim icin radyoda yayinliyorum.amacim uretken olmak yoksa evdeyken hep acik benim muzigim.

muzık ırkcılıgı yapmıyorum.

sonuna kadarda tartisirim yani,cunku kime neye gore muzık türü var bilinmedigi halde kendi dusuncelerini kabul ettirmeye calismanin dogru olmadigini biliyorum.

su forumda polemiklerde bir tane kendim baslatmadim.kasinan bos gezenin bos kalfalarida laf atarsa cevaplarini alirlar.

kisisel gelisimi saglanmamis insanlarin ayarlariyla duzelecek diilim.

muzikte elestiriyi normal bulmuyorum.sonucta kimsenin winampi bana bagli diil.
Sosyal ağlarda paylaş

muzık zevki iste.

forumda cogu kisi rakmetal dinliyor,bu sekilde bile bir kac hit alabiliyorsam hosuma gider benim.

baskası yapsın bu tarz muzk oturur bende dinlerim,hareket ettiriyorsa dansta ederim.

ama bagiran cglik atan insanlar varsada ben hitlemem oyle bisey.

dahada uzatmaya niyetli degilim cevap verilmedigi muddetce.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:11 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...