Alis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aglaycm bohuhuhh nekadar oldu ya pepelek sonra pati simdi gene reborn pati vay be... kac sene gecti ??? unutum be bizde yaslandik ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 çok duygulandım mendil pls. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ehue sen hani bu Townwatch'larin ilk zamaninda, ''nebcim kiz bu, donanim&yazilima vs. yaziyo'' diye, fake sanip banledikleri insan evladisin di mi?(sanirim hmfs) ben banlememistim, kimin yaptigini bilmiyorum=P aklima geldi öle... hafizama koyyim hi ama, hosgeldin eaad. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dun yedigin yemegi hatirlamazsin, yy onceki postun kisisini hatirliyosun kadin. hos geldin bu arada sfd. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 welcum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 lol rofl yau , ne hafiza varmis ;) hmf... ama biraz yalnis karisiklik var ;) NO!!! OoOOoO Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Aliş sandım heyecanlandım. Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: SoulCube, 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:57 tarihinde demis ki: welcum omg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sen onu bunu birakta.. at kadehi elinden gerisi yalan eheh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.