Seperate Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yok beyler buradayım,uykusuz geçen 1 geceden snra burdayım. henüz birşey yapmış değilim birkaç gün daha beklicem,en azından 3 gün içinde o dükkandan çık denilmiş,annemin sahip olduğu dükkan.Birz daha beklemeyi düşünüyorum.. Faust teşekkür ederim gerçekten,düşünmeniz yeter..Kolpa olduğunu düşünüyorm ama tbi devam ederse gidicem savcılığa..Telefon gizli numaradan tbiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçmiş olsun savcılığa git bi an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 abicim savcılığa gitmek için somut bişeyler yapmasını mı bekliyorsun ? şurda hala yazı yazman hata bir an önce git, zaten ağır işliyor yasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 nerede dukkan soyle ben hemen dukkana p.s.t'den adam gonderiyim. p.s.t(paticik shock team) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 öyle birşey dedilerse -etkilemek istemem ama- muhtemelen arayan kişi bunların sadece adamıdır. savcılık yoluyla adamı tehditten içeri attırsanız bile patronuna bişi yapamazsınız adam itiraf etmedikçe. başınıza kötü bişi gelmemesi açısından söylüyorum, burası türkiye. geçen yıllarda aynısı fethiyede bi dükkan sahibine oldu ve adam öldürüldü. çok sağlam çevreniz ve tanıdıklarınız yoksa, çok önemli değilse vazgeçin derim. biraz gerçekçi olmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 savcılığa başvuruyosun, telefonu dinlemeye alıyorlar, kim aramış buluyorlar, cok kısa suren bi olay bulmaları, daha sonrasında adama zorunlu dava acıyor devlet, istesende istemesende dava acılıyor, savcılığa başvurduğun için, onu soylemek istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aa bunu bildiğim ii oldu,pazartesi başvurucam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Allah yardımcın olsun agali:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 büyük geçmiş olsun savcılık en mantıklı çare.. güç sahibi olduğunu varsayarsak adamlara gider yap diyeceğimde yok oda yok adaletsiz dünya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Doruk'a tamamen katılıyorum. Arkadaşım gerçekten, hukuksal anlamda güçlü bir tandığınız akrabanız vs yoksa vazgeçin derim. Burası Türkiye. Eğer kolpa değil ise, başınıza işler gelebilir. Ki yurdum polisi de bunu engelleyemez dahi. Gerçekçi olun yahu! Polis'in bi işi hallettiği nerde görülmüş!! İstisnalar kaideyi bozmaz. İstisnalar da keşke beceriksizlikleri olsaydı, ancak istisnalar: başarıları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 doruk'a kesinlikle katılmıyorum. siz pıstıkça daha çok üzerinize gelirler hadi bugün dükkanla kurtardın yarın kim bilir neyi isteyecekler ? böyle boyun eğmekle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Hukuk var,kanun var adalet var. Direk şikayette bulun hepsini attır içeri bak birdaha yapabiliyorlar mı. Kimseden de korkma,dağ başında yaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Polise değil savcılığa git ve yanında iyi bir avukat ile git. Kim olduğu bulunamasa bile koruma tahsis edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 böle tehlikeli bi konuda herkes ne güzel yorumlar yapmış. dağ başında yaşamıyoruz falan. sanki her gün birileri ölmüyomuş gibi, adaleti insnlar kendileri sağlamak zorunda kalmıyomuş gibi. ben bi tavsiyede bulunmicam ama siz de oturduunuz yerden yersiz yorumlar yapmayın. bekara karı boşamak kolay. daha çok düşünün veya hiç yorum yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben de hergun tuvaletin kenarına isiyorum, ama bu dogru bisey yaptıgım anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar