Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok acil ltfn bakın :(

Seperate

Öne çıkan mesajlar

yok beyler buradayım,uykusuz geçen 1 geceden snra burdayım.
henüz birşey yapmış değilim birkaç gün daha beklicem,en azından 3 gün içinde o dükkandan çık denilmiş,annemin sahip olduğu dükkan.Birz daha beklemeyi düşünüyorum..

Faust teşekkür ederim gerçekten,düşünmeniz yeter..Kolpa olduğunu düşünüyorm ama tbi devam ederse gidicem savcılığa..Telefon gizli numaradan tbiki..
Sosyal ağlarda paylaş

öyle birşey dedilerse -etkilemek istemem ama- muhtemelen arayan kişi bunların sadece adamıdır. savcılık yoluyla adamı tehditten içeri attırsanız bile patronuna bişi yapamazsınız adam itiraf etmedikçe. başınıza kötü bişi gelmemesi açısından söylüyorum, burası türkiye. geçen yıllarda aynısı fethiyede bi dükkan sahibine oldu ve adam öldürüldü. çok sağlam çevreniz ve tanıdıklarınız yoksa, çok önemli değilse vazgeçin derim. biraz gerçekçi olmak lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

Doruk'a tamamen katılıyorum.

Arkadaşım gerçekten, hukuksal anlamda güçlü bir tandığınız akrabanız vs yoksa vazgeçin derim.

Burası Türkiye. Eğer kolpa değil ise, başınıza işler gelebilir. Ki yurdum polisi de bunu engelleyemez dahi.

Gerçekçi olun yahu! Polis'in bi işi hallettiği nerde görülmüş!! İstisnalar kaideyi bozmaz. İstisnalar da keşke beceriksizlikleri olsaydı, ancak istisnalar: başarıları...
Sosyal ağlarda paylaş

böle tehlikeli bi konuda herkes ne güzel yorumlar yapmış. dağ başında yaşamıyoruz falan. sanki her gün birileri ölmüyomuş gibi, adaleti insnlar kendileri sağlamak zorunda kalmıyomuş gibi.

ben bi tavsiyede bulunmicam ama siz de oturduunuz yerden yersiz yorumlar yapmayın. bekara karı boşamak kolay. daha çok düşünün veya hiç yorum yapmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...