Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kısaca bana geliş hikayesini anlatıyım. aylardan nisan ve cok ozeniyorum yavru yeni dogmus kedileri gordukce. herkese söledim yolda fln gorurseniz guzel bi kedi söleyin alcam dedim.bi gün yolda yururken bi tane kedi geldi çok sırnaştı sevdik ettik, bi yerden kutu bulduk veterinere gotururken, kediyi aldıgımız yerin yanında bi tane veteriner varmış ve adam arkamızdan koştu, o 2.5 aydır sokakta eve alıstırmanız zor olur, bugun benim kapıma 3 tane yavru bırakmışlar 1 aylık yeni sütten kesilmiş isterseniz ondan veriyim dedi. olur dedik gittik baktıkki bu super arkadaş bana beni seç beni seç diyo :) seçtim bende bunu :) ilk aşısını yaptırdık fln geldik eve.sonrası fotolarda :) ilk geldiginde böleydi [spo][/spo] 1 ay sonra [spo][/spo] 2 ay sonra ve şimdi [spo][/spo] hatta son 1 haftadırda azmaya başladı cok fena... [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 22:22 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 çok şeker ya. darısı başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bunda bi cins karışmışlığı var ya :) burun uzun, kulaklar irice... Vaşak falan gibi duruyo hayvan :p [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 12:15 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 inanılmaz bişey! tahrik oldum gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya ben kedi istiyorum soyle pembe burunlu, gri beyaz siyah, patileri beyaz, gozleri mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ahaha tipik bi denyo ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Shiro'm bugun öldü daha cok kucuk 6 aylıktı.cok hareketliydi camdan atladı düştü ve kaybettim kızımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 başın saolsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 va$aga benziyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Shimone 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:33 tarihinde demis ki: Shiro'm bugun öldü daha cok kucuk 6 aylıktı.cok hareketliydi camdan atladı düştü ve kaybettim kızımı :( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 off hadi be. uzuldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Uff..Çok şirinmiş lan..Çok üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 üzüldüm çok çok geçmiş olsun :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 üzüldüm çok çok geçmiş olsun :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 başınız sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şimdi gördüm ya dalmışım allah rahmet eylesin başın sapolsun hastalıkta geçmiş olsun denir neyse sen anlamışındır beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 basın saolsun valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başın sağolsun. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Olivies said: inanılmaz bişey! tahrik oldum gene :) = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar