Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekirlerin sultanı :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kısaca bana geliş hikayesini anlatıyım. aylardan nisan ve cok ozeniyorum yavru yeni dogmus kedileri gordukce. herkese söledim yolda fln gorurseniz guzel bi kedi söleyin alcam dedim.bi gün yolda yururken bi tane kedi geldi çok sırnaştı sevdik ettik, bi yerden kutu bulduk veterinere gotururken, kediyi aldıgımız yerin yanında bi tane veteriner varmış ve adam arkamızdan koştu, o 2.5 aydır sokakta eve alıstırmanız zor olur, bugun benim kapıma 3 tane yavru bırakmışlar 1 aylık yeni sütten kesilmiş isterseniz ondan veriyim dedi. olur dedik gittik baktıkki bu super arkadaş bana beni seç beni seç diyo :) seçtim bende bunu :) ilk aşısını yaptırdık fln geldik eve.sonrası fotolarda :)
ilk geldiginde böleydi
[spo]

[/spo]

1 ay sonra
[spo]
[/spo]

2 ay sonra ve şimdi
[spo]

[/spo]
hatta son 1 haftadırda azmaya başladı cok fena...

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 22:22 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
bunda bi cins karışmışlığı var ya :) burun uzun, kulaklar irice... Vaşak falan gibi duruyo hayvan :p

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 12:15 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Shimone 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:33 tarihinde demis ki:
Shiro'm bugun öldü daha cok kucuk 6 aylıktı.cok hareketliydi camdan atladı düştü ve kaybettim kızımı :(

:'(
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...