Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 arıyorum arıyorum çıkmıyor,çıkanlar vistayla çalışmıyor falan..yardım edebilecek varsa sevinirim cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 şu aralar başkasının bilgisayarından bağlanıyorum. bunda işletim sistemi vista. hiç bir eklenti yok msnde. 8.0 live. ama multiple msn oluyo. anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 messenger plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 evet veya polygamy diye arat diyeceğim de direk messenger plus indir çok uğraşma. edit : http://www.msgpluslive.net/ edit2 : spyware kurma dersen kurmuyor ayrıca. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 01:05 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 geçtim plus!'a hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 plus'ta aktif etmen gerek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ha evet tercihler (plusınki, messengerınki değil) -> messenger tabı -> aynı anda vıdı vıdı olan kısmı işaretle. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 21:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 otomatik aktif oluyor plusta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya plusın 64 bit modu bile var çok sevindim yüklerken fakat messenger'ın 64 biti yok hatta şuan development modunda olan 9.0'ın client yüklmeesini bile buldum onda bilemi olmaz yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar