mami Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Arkadaşlar kendi çapımda cafede server kuruyorum(.55i) Şu problemlerim var.İlki bir mage karakter boş blankı çift toıklayınca çantasında reg ve full spellbook dahi olsa bu skili kullanamıyor.Neden acaba? 2.si;çöp kutusuna 100gp atmıştım hala orada duruyor.(online olarak 24 saattir). Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 blank scroll scpsini bul onun altına src.dialog d_inscirption gibi bir şey eklemen gerekmektedir.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ha çöp kutusu içinde yeni bir scp bulmanı tavsiye ederim.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim
taz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 + onlar çöp kutusu değil çünkü normal kutu "trash can" olmalı ismi çöp kutusu olması için + ins için ayrı bi scp kullanıon mu orjinali mi ?
mami Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Onların ismi trash can zaten ama çalışmıyor.İnscription için ise ayrı bir script kullanmıyorum.Orjinali yani..
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Item in TYPE ina baksana ne yaziyor ? "t_trash_can" olmasi lazım farkli birseyse scriptindeki type ini degistir[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Öne çıkan mesajlar