Mithr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Anakart: http://shop.arena.com.tr/matdetail.asp?ref=URUNLIST&matnr=ASUS-P5PL2-E İşlemci: http://shop.arena.com.tr/matdetail.asp?ref=URUNLIST&matnr=BX80557E2140 Ekran Kartı: http://shop.arena.com.tr/matdetail.asp?ref=URUNLIST&matnr=GF8500GT-256MB Ram: http://shop.arena.com.tr/matdetail.asp?ref=URUNLIST&matnr=512DDR800-VERITECH Harddisk: http://shop.arena.com.tr/matdetail.asp?ref=URUNLIST&matnr=STM3250310AS Şöyle birşey düşündüm.Donanımla ilgilenmediğim için uyumlumu bu arkadaşlar merak ediyorum.Anakart ile işlemcim uyumlu olacakmı :P Bir uyumsuzluk sorunu çıkabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 1-2 ay beklersen fiyatlar ucuzlucak... AMD vs INTEL 'de 2007 Q4 kapışması yaşancak... 1800 mhz'de çalışan işlemciler 12mb L2 bellekler havada uçuşcak... şuan kullandığımız işlemcilerde bi hayli ucuzlucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 herhangi bir donanım sitesini açın. ve yeni bilgisayar kuruyorum veya yeni bi şiler alıcam gibi başlıkları aratın. altına bakıverin. ne göreceksiniz? evet! doğru tahmin ettiniz. "şimdi alma iki ay sonra al yeni dürrük teknolojisi çıkıyor fiyatlar düşecek" diyen bir kullanıcı!! yihuu.. her neyse bu bariz bir klişedir sadece altını çizeyim istedim. bilakis genelde soru "bu parça buna uyar mı?" olduğunda bile bu cevapların gelmesi ise klişenin tavan yaptığı ve benim ilginç bulduğum nokta. düşünsenize, anaokulundasınız. oradaki kadına soruyorsunuz "örttmenim bu küp şuradaki daire şeklinde açılmış deliğe uyar mı?" diye.. kadın size bakıp "bunların yenileri çıkacak! onaltıgen, piramit falan. küplerin fiyatları ucuzlayacak" diyor.. "küpler bir ytl olacak!" ah be hocam ah.. yaktın gül gibi çocuu. her neyse işte. aklıma geldi yazayım dedim dur bak şeyi unuttum. parçalara bakmak istediğinizde "oturmunuz geçerli değildir" diyor.. eğri oturup girmeyi denedim. yine olmadı! delikanlı adam zaten girmesi için fazla zorlamaz! delikanlıya girmez, delikanlı sokar! yani linkler çalışmıyor bende.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:59 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Evet bence'de birkaç ay daha bekle dişini sıkabilirsen, fiyatlar eşşek gibi düşecek, 2007 sonunda sanırım 9800GTS'ler geliyor, onlarda 250 350 dolar arası olacak tahminimce, maddi durumun yeterse kaparsın birtane. Bu arada 512 ddr800 yetmez, artık 2gb almak farz gibi gözüküyor yeni nesil oyunlarda malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İlk başta burayı tıklarsanız oturum falan şeyetmez leechlemesinler diye koymuslar sanırım öyle birşey. http://shop.arena.com.tr/ Birde beklemiyeceğim direk alıcağım ona göre uyumlumu söylerseniz sevinirim :P 512 sadece başlangıç için bide :P 2 gbye tamamlıyacağım onu çalışsın diye alıyorum çünkü şuanki anakartım eski ddr belleğim var vsvs [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 15:11 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Oturumunuz geçerli değildir. Bunun sebebi; 1- Uzun bir süre işlem yapmamış olabilirsiniz. 2- Hatalı bir giriş yapmayı deniyor olabilirsiniz. (/matdetail.asp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://shop.arena.com.tr/ a girdikten sonra linkleri tıklarsanız açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 şu bekleme olaylarını geçin kardeşim..hiç kasmayın kendinizi.teknolojiyle yarışamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 [spo]Sc-775, I945,SES/LAN,DDRII,PCIEX-16,SATA,ATX - Intel LGA775 Pentium 4 işlemciler için - Core 2 Duo desteği - Intel 945, ICH7 çipsetli - 1066/800/533 MHz FSB' li - Dual DDR2 533/400 bellek destekli - 1 adet PCI-Express 16X yuvalı - 4 adet Seri ATA, 2 adet UltraDMA 133/100/66/33 slotlu - 6 kanal ses kartlı - Realtek Gigabite ethernet - 3 x PCI, 2 x PCI Express 1X, 8 x USB 2.0 slotlu, ATX yapıda[/spo] [spo]E2140 1.60GHz, 800 MHz,1MB, LGA775 DualCore işlemci[/spo] İkisi birbirine uyuyormu :P Bu akşama listeyi göndermem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 core 2 duo işte uyuyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 dasaaa konuyu bilmediğini var sayıp muhattap olmuyorum... zira bu olay o düşündüğün sıradan olaylardan değil. intel 45 nm teknolojisine geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evet abi bu mevzu öyle klasik şimdi alma mevzuları değil ya. komple bi yenilik patlaması olacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 abicim bak şöyle açıkliyim..bu patlamalar hep söylenir..hani yenilik gelicek ucuzlama olacak..hiç bi zaman da ucuzlamaz..azıcık bişi fark eder. haa ama dersinki eski model alıorum şu an o zaman bekle..ben mesela bugün gittim herşeyin en iyisini aldım dolayısıyla yenilik patlamasında geleceklerden bir eksiğim kalmadı sadece fazla para vermiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hiç bir zaman ucuzlamaz mı? insaf edin ya. mart ayında şu anın fiyatlarıyla karşılaştıracağız burada bu ucuzlamayacak diyen arkadaşlarla ve o kadar iddialıyım ki isteyenle yeni sistem toplamasına iddiaya girerim. kaybeden ben olmayacağım çünkü. bilgisayar teknolojilerinin ömrü 6 aydır arkadaşlar. her 6 ayda bir yeni teknoloji piyasaya sürülür ve eskiyen teknoloji neredeyse yüzde 40 lara varacak şekilde ucuzlar. oldu hiç ucuzlar mı ya o yüzden 1 sene önce 500$ a aldığımız ekran kartını şimdi 130-140 dolara alabiliyoruz. mantıksız konuşmayın ya allah aşkına. ve soruyorum, kaçınız bir bilgisayar mağazasında çalışıp parça falan sattınız çok merak ediyorum? [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 17:04 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kardeşim işte onu diyorum ben de..eski teknoloji alıcaksan bekle..ama zaten yenisini alacaksan şu anda zaten önümüzde çıkacak şeylerin bir kısmı piyasada..ve bunlar uzun bir süre ucuzlamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Gilean yukarda link veren arkadaş zaten şuanki iyi teknolojideki ürünleri alıcak. ama 2 ay sonra 45 nm gelince bunlar eski teknoloji olarak geçicek ve inanılmaz ucuzlayacak... sen şuan herşeyin en iyisini aldım diyorsun alsan alsan ne alırsın Core2Quad alırsın 1.100$ + Kdv , 2-3 ay sonra bu topiği uplayıp bi bakalım istersen fiyatına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar