fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi nası bi program bu ya. gülmekten arama yapamadım. açıldı mı ki bilmiyorum da ahmet çakardan sonra gördüğüm en manyak muhabbet burda. şu an akıyor bi izleyin çocuumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 şimdi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 OF siprudan açtım izliyorum süfermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 -ilkokul arkadasin ilhan. - benim mi?? hehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 açtım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 istekler bomba askerdeki sevgilime 4 mac garanti istiyorum diye mesaj aticam stuttgart kaybetmez diyor bence karlsruhe tokatlicak :p [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:07 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hakkaten tokatlıcak dedi mi ben lu ana kadar yamuk bir şey duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 lol alt yazılar süper. m united macı sabaha kadar üst biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yok ben karlsruhe tokatlicak diyorum valla benim duydugum komik sey su ilkokul arkadasin muhabbeti oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bi de omaç öyle bitsin sana aşaada köfte benden var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 üst ne demek iddaada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 4 gol veya daha fazla olur gibi bişeydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 2 üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 2 üstüyse her maça oynanır ya. az gollü maç mı kaldı bu devirde fener bile 2 tane atabiliyo. (kavga) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hahah hayatımda 1 kere iddaa oynamamış insanım ama sırf bu programı baştan sona izlemek için sabahlıyorum. süper geyik dönüyo. altyazılarıyla olsun sunucu abimizle olsun santra'dan sonra efsane olmaya aday. programdan geyikler: -abi karımın bileziklerini satıp oynadım yatırdınız beni bittim ben abi. bari bu hafta 4 tane maç verin banko olsun -??? -sayenizde rus liginden 30 milyar kazandım -ohhşş iyi para kaldırmışsın -xx hanım mesaj göndermiş lütfen bayanlara öncelik verelim ben çok severim bayan iddaacıları. eweeet bakıyorum xx hanım da silivridenmiş benim de orda yazlığım var (yavşak bi bakış atılır burda kameraya). xxx hanıma 4 banko gönderiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 -Sağlam giricem bana 5 tane banko beraberlik maçı söyleyebilirmisiniz... Ozan -5 tane banko beraberlik maçı bulsam ben emekli olacağım Ozan'cığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 'bu paraya çok ihtiyacım var kiramı yatıracam 500 ytl bana 6 tane banko soyler misiniz yüksek oranlı' mesajları geçiyodu skyturkteki iddaa programında. sırf o mesajlar için izlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: bi de omaç öyle bitsin sana aşaada köfte benden var :D aha karlsruhe 1-0 kazandi. okadar adam stuttgart kaybetmez dedi bide. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:06 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Hayvan Villareal MAdrid'e yenilmez dedi maç 5-0 bitti lan. Senin yapacağın tahmine ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 AHAHAH ŞAHANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hahahahha bombaymış 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dün gece izledim gülmekten yerlere yattım.teoman muhabbetini izleyen var mı benden başka? harikaydı ya... -o teomanı varya torpidoya sokarım ben paramparça ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 harcadılar teomanı valla. ben ne düşünüyosam aynısını söyledi adamlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Eğlence plz!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar