Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo] [/spo] gief patch asap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bir keresinde 34 afk adam saymıstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Oha lol. Bizim battlergoup'ta hiç yok horde side'ta. Adamlar yürekle çarpışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 dün hunterımı respec etmiştim, dur dedim bi av yapiym, oklıyim pis allianceları girdim aa bi baktım, horde sırf savunma yapıyor, onu da zar zor yapıyor bg listesini açtım horde'da 17 leecher alliance'da 0 leecher /confused /gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 stand and fight ! bazı arkadaşlar ilk bölümü anlayınca sadece, böyle oluyor = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 3 karakterime full pvp gearı giydirdim, ne kadar nefret etsemde disc priest olarak bi keyif almıyorum zaten AV den. Leech ediyorum, mutlu değilim - gururlu değilim. Script verdi birisi, kendi kendine arada E-Q tuşlarına basıyor. Böylece AFK olmuyorsun fln. Yanlış bir davranış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Caps koyalım bi de. [spo] http://img143.imagevenue.com/img.php?image=75063_av_leech_123_648lo.JPG[/spo] Görülen honor miktarını bugün kastım. PS: Resim gözükmüyorsa, sağ tış resmi göstere tıklayınız. Evet olmadı bir türlü, kopyala yapıştır fln işte olmadı. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 19:06 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pis kasmışın kanka. ama sağ da tıkladım sol da fayda etmedi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu lagla leech disinda bir halt yapilmiyor ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 interface irençmiş .. [spo]Ui nin sucu yok tabi. kötü ayarlanmış: :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 leecher ı haritadan anlayamazsın orda reslenenlerde var . oyun istatistiklerini aç yeni girenler hariç 0 damage 0 healing olanlar leecher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bir keresinde 25 tane leecher olan AV'ye girmiştim.Herkesin bir kere tecrübe edinmesi gereken birşey.Çok ilginç bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 işte o 25 , 34 dediklerinizde çoğu reslenenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 onların dun baldar'da reslenmesi lazım en azından def yapıyorlarsa yok ben tunnelda kaldım ss alırken waiting to res flm yok adamlar orda durmus muhabbet ediyordu biri bgden kill more elites flm diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bi tanesi diyodur hepsi öyle değil bende orda çok resleniyorum stormpike aid i savunduğun geçemediğin zaman falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi 25 tane adam reslendikten sonra 5dk da mağrada durmaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 @bosp Nesi kötü hocam, gayet kullanışlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=eFLD6XiTs-k adamların kurdugu sistemlere gelin bizim guilddede uyuzun biri vardı drod adam 17k kasmıs daha öğlendi 17k oldu diodu gecedenmi kurmustur nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aslında afk playerlar Bg direk ölmeli %10 durality yerine %50 almalı zaten pvp yapan adamda pek para olmuyor, pvpye fokuslandığı için said: disc priest olarak bi keyif almıyorum zaten AV den av de bana bir prist 3k smite vurmuştu crit [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 00:58 tarihinde, lord_gorthaur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bliz in yaptığı hata harita dengesini kuramamış olması, zaten kendileride kabul ediyor bunu, horde uğraşıp kazanırsa kaybettiği kadar honor alıyor neredeyse, ozamanda kimse uğraşmak istemiyor. Patchden sonra gelicek olan sistemde abartı ezik bir sistem, kaç kişi adamın portrestine tıklayıp report edicek anca ozaman debuff alacak adam, oda gidip bişeye vursa geçecek, penalty yok birşey yok, kim uğraşır onla allahaşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 şu anda 26 kısı horde olarak leechliyor eheh oynayan yok nerdeyse bitmez bu av...(server frostmane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 @Greeny oynayamam ben öle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Evet horde kazanırsa yaklaşık 100-200 honor fazladan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bir dahaki pathce bu leecherlar kendilerine gelecekler hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar