Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski bi pati vardı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kişiselde bi konu açmıştı çok aradım bulamadım bu patinin başından bi olay geçmişti hani bi cin gözükmeye başlamış sonra ona aşık olmuş falanuzun bi yazıydı ama bulamıyorum bulabilecek olan varmıdırkine ?
Mesaj tarihi:
hatta hikaye şöyleyse;

cin çağırıyor bunlar falan evde kalıyor cin. hergün rüyasında bi kadın görüyor aşık olmaya başlıyor o kadar hissediyorki sonra onun cin olduğunu fark ediyor. araştırıyor cinler önce insanları kendine aşık ediyor falan filan. bu şekildeyse hikaye CrayTotem
Mesaj tarihi:
o yazıyı bulmam lazım çok eskiydi tam olarak hatırlamıyorum şimdi aklıma geldi birden tekrar okumak istiyorum sadece

@Olivies ; ne diyodun söyle bakayım merak ettim

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 03:38 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eski topiklerin bazıları uçmuştu db'den..nedanko aklınıza gelenleri söyleyin uçuk olanlardan geri getireyim diyordu..Cray hatırlarsa başlığı ve aramada çıkmazsa nedankoya pm atıverin.
Mesaj tarihi:
ben de şeyi okumak istiyorum ya, bi kız vardı, lisede başka bi kızla kavga ederken "aptallarla tartışma seni kendi seviyelerine çekerler" klişesini kullanmıştı, hangi topikti o?
Mesaj tarihi:
ehahaeah çok teşekkürler, efsanevi..

said:
arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile...
  • Yeni Oluştur...