Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 "lionheart'ta patlamış olabilirim ama en azından senin gibi blizzard a eften püften yalan şeylerle bok atıp wow gibi bir yapımın topicinin içine etmiyorum.lionheart konusunda ne kadar patladığım da tartışılır..." ilk cümlede kabul etmişsin patladığını, ikincisinde kabul etmemişsin. bell ki patlamanın derecesi biraz şiddetli olmuş, beyindeki konuşma bölümünü etkilemiş.. :-p wow da patlarsa artık tahayyül edemiyorum beyindeki etkisini, bone gibi yazmaya başlayacaksın herhalde.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: arcane, 19 October 2003 22:33 tarihinde demiş ki: biri 20 gün sonra çıkıyor, özgün olacağına eminim diyemem ama konusuna ve yönetmenin önceki filmlerine bakarsan öyle bir sonuç ortaya çıkıyor, kendisi beetle juice un da yaratıcısı.. az önce fragmanını izledim evan mc gregor danny de vito 24 ten de 2 kişi vardı sanırım tam tim burton tarzı, geri aldım quote ta söylediğim lafı..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar