utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: Selin ben gelsem Queenle, bizi ortamlara aktırır mısınız geldiniz de kaldınız mı sanki, afsd. güzeldi efenim. gayet eğlendik d: delikedi ne gelmedin lan? gothic geçmiş olsun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 fotoğraf koyun lan dfgdf. güzel gündü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ahah, biz sadece 15 dakka buluştuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 queen dev ayıp ettıler guzel bulusmaydı ben madcata alındım gelmedigi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 buluşma esnasında devrimi aradm bi parça katılablmek için bi teyze açtı ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 benim gelmediğim toplanma patlıyor arkadaş... HINT: Bu adamları toplamak istiyorsanız LAN-Party var diceniz. başka türlü gelmezler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ulan buluşmuş adamlar niye patlamış diosun? utop,hardter ; izmir buluşmalarına gıcığım olduğunu söylemiştim sizlere son olan olaylardan sonra.. gelmek istemediğimide belirtmiştim. arda için gelirdim de, dün arkadaşlar da kaldım 3 gibi eve geldim uykusuz bi şekilde,çıkıp gelmek istemedim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yukarda biri 15 dakka buluştuk demiş? saylanmaz o bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 millet buluşmuş 2 kişi 15 dakikalığına uğramış. leventim nasıl okuyorsun anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 olm onlar 15 daikalığına uğradı. gayet gece 12 gibi dağıldık biz, hardter en sevdiğim insandır izmirden, gerisi yalan (yalan) ayrıca belirtmek istiyorum, "izmirin kızları güzel değil" diyemem ama erkekleri bariz çirkin sdaadsf. yazık yani kızlara. abi sae bile geldi, öyle bir buluşma yaptık. neyse, gelen herkese teşekkür ettim, eğlendik içtik vs. falan; seneye tekrarlarız inşallah. fotoğraflar benim tatil dönüşüme kalacak, baya bekleyeceksiniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bilmem neden gelmediğimi anladın mı hardter,ütop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben uyandığımda saat 8di 9 da gelebildim. Konuştuk, muhabbet ettik, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 vallahi kaçmadık, 5 gibi bi görüp 7ye doğru ayrılmayı planlıyorduk 7de görünce sizi ayrılmak zorunda kaldık. allah belamı verseydi de öyle bir pozisyona girmeseydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: hardter en sevdiğim insandır izmirden, gerisi yalan (yalan) vaay öyle olsun. bunların hepsi hastalığıma yenik düşüp 1 saat erken gitmemden dolayı oluyo dimi?sdadas:P harbi eve bi gittim yattım camış gibi hala burnum akıyo boğazım ağrıyo peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 geçmiş olsun anıl kardeşim bişey lazımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Valla bende eğlendim hele park muhabbetleri felan baya hoş oldu misafirimizde eğlenmiş, memnun kalmış ise ne ala. :). Buraları izmir tayfasını merak eden herkezi bekleriz (artık neyimizi merak ediceksiz :P). Anıl sanda geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 saolun :D. dodo ateşim var. söndürsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 senın ateşini ben degil buz kalıbı söndürür anılcım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: vallahi kaçmadık, 5 gibi bi görüp 7ye doğru ayrılmayı planlıyorduk 7de görünce sizi ayrılmak zorunda kaldık. allah belamı verseydi de öyle bir pozisyona girmeseydik :( sen yol tarifi anlama özürlüysen biz napalım be? o değil de anıl canım "gibi" mi? gibisi fazla. YAVRUUUM(anne şefkati bu) delikedi, mazeret değil. ama görüyoruz ki BEN LİSTE ÇIKARIP TOPLAYINCA HERKES GELİYO NORMALDE DE BULUŞMA EKMEYEN. BURDAN ÇIKAN SONUÇ: süperim ben. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yürrü be selin :p adsfasd nese guzel buluşmaydı eğlendik baya, gelen herkese teşekkurler ;) resimleri beklioruz arda, döndüğünde uplarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: o değil de anıl canım "gibi" mi? gibisi fazla. YAVRUUUM(anne şefkati bu) ordaki "canım", camış olcak. afsdaf editlemeye ihtiyaç duymamışım yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 iyiki hasta olduk ha herkezin gelecegi tuttu İBN3 APERİON XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 lan ben hasta hasta gittim.nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lan götük bn mi dedim sana gelme die XD hayır onu geçtim, sanki geldinde "bişi yapalm" dedin yapmadık bsgçk pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar