ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Selamlar, 9 eylül sabah 9-10 gibi izmirdeyim, ertesi gün tatil beldelerine akacağım; buluşma istiyorum. DÜZENLEYİN! yer, saat fark etmez özellikle akşam içmeye vs. ye devam edilmesi taraftarıyım; ona göre ayarlarsanız sevinirim. bu "millet dağılmadan buluşalım topluca" olayını da bu buluşmada yaparsanız güzel olur. hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 10 eylül olursa anca 7 den sonra gelebilirim de 9 eylül olursa da izmir'in kurtuluşu çok kalaba olur her taraf.neyse siz gün saat belirleyin ben %90 gelmem zaten bu herifi her yerde gördüğüm için pek sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sabah buluşmaktansa direk akşam içmeden başlasak?:D. hem kalabalık azalır hem sıcak olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o diilde ben 9u yokum galiba unuttum onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bana uyar tanışırız takılırız içeriz sçarız icabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Banada uyar saat 7-7.30 gibi buluşuruz hava biraz serinleşmiş olur hem sonrada akarız ortamlara alırız alkolümüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 E YANİ? ADAM GELİYO. BEN ERKEN YATIYOM. İLGİLENİN LAN MİSAFİRLE. BU MU İZMİR RUHU.AYIPLADIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 harbi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok bişey izmirde ya ben geçen gittim insan bi iki güzel kız görcem diye gidiyo ama ııh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 izmirde güzel kız mı varmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 arkadaşlar bana öyle dediydi gitmeden önce. daha doğrusu "şirinceden gelirken şarap al".. "ha izmirde de güzel kız varmış" diye eklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok izmirde kız mız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evet utopia bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 beğenemedin mi ANAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 BEĞENEMEDİM BİRADER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ooo kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok biz Selin Beyle çok kavga ederiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oo selin bey dedi. kavgada denmez, zira bu arkadaş dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 niye leviş ben bayılıyorum sana ki. *bıyığını burar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben bir eğitim topicinde izmirli kızlar lafı geçince güzel kız yok demiştim de zevksiz çıkarmışlardı beni.izmir'de 19 senede denk geldiğimden daha çok güzel kız gördüm ben ist.te 1.5 ayda.hem de çıplak.az kıllılardı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ouz kadin, evimizi actik sana yaptigin seye bak, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 alındın mı gangam?sinan yetiyor bir de sen yapma =) bu arada 9 eylül de gündoğdu da kenan doğulu konseri varmış akşam,buluşacaklara bildirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Alinmadim lan, bir kelin lafindan mi alinacam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 buluşma topiğine de karı soktunuz ya helal yani.. ps: izmirde karıdan bol ne var? gayette güzel hepsi. ama ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 adını koyalım şu işin. akşam 5te sevinç önü diyelim. elleri görelim. count me in. utopia apeiron utterable ZaugnaKhaldun Madcat(gelirsin dimi=) Hardter Redogski Lexius(taşınmadıysa hala) gothic listeyi uzatın. hadin bakim. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 22:56 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar