Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 böyle daha çalışmadan kapanan, hata veren, hatta abartıp reset atan(ki böyle bişeyle karşı karşıyayım şu an) programın derdinin ne olduğu nasıl anlayabilirim? herhangi bir test programı fln var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Limewire açmıyordu mesela bende de.(açılıp hemen kapanıyordu) Sonra farkettim antivirüs engelliyormuş. Sanmıyorum öyle program olcağını. Ama kimbilir. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 00:05 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yav bu ne yazdığını bile okuyamadığım bi mavi ekran çıkarıyo sanki cpu ısınıp kapanmış gibi hatta olayı açayım biraz. netcad yüklüydü bilgisayara gayet açıyoduk kullanıyoduk fln. netcad de orijinal değil bu arada. neyse işte bugün açtık bilgisayarı dün çalışan program bugün çalışmadı. tabi bu arada bilgisyarda da değişiklik yapmıştım. master file table'ı büyüttüm biraz hızlansın alet biraz diye. yaptığım işlem de registry de file system'a NtfsMftZoneRezervation diye bi dword değeri atamak, değeri 2 yapmıştım. neyse daha sonra sorun çıkınca bu satırı sildim zaten ama program çalışmamaya devam etti. bi alakası da yoktu zaten de işte yine de sildim. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 00:38 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 mavi ekran geldiğinde klavyeden pause tuşuna bas (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aga bastım yemedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 xp yi bidaha kur üstüne belki o yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar