Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Browser ile bağlantı ciddi anlamda sorunlu. Sayfa açılıyor ancak play tuşuna bastığınız zaman kafasına göre bazen çalıyor, bazen çalmıyor, 5-6 kişi test ettik çalmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 browser'ın dısında radyo linki i tunes dada problem yaratıyor bı arkadasım baglanamamıstı yayınlarıma hıcbızaman malesef ki winamp guncel surum gerektırıyor stabil baglantı ıcın radyo browserdan kasıyor oyle dedıgın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Deli oldum, sonunda yayın şevkim geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende aynı sorunu bir kaç keredir yaşıyorum, şimdi dinlemeye çalıştığımda browserdan radyoyu açılmıyor. ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yaw ben radyo bolumune yazdim direk, buraya da ekliim. Media player 9 series baglaniyor browserdan 10 larda problem cikiyor, nedenini bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Da şöyle bir durum var kafasına göre oluyor... Birgün bağlanabiliyorum, diğer gün bağlanamıyorum, hemde hiçbir değişiklik yapmıyorum makinemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Enterasan, ben media player 9 series kullaniyorum, bir onceki işletim sistemimde 10 kullanirdim, 10 da hiç bir gun baglanti kuramadim, 9 da ise hiç bir sorun yaşamadim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İlginçmiş, bu işi anlayan biri acaba nedenini yazar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 11 de sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar