Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Cola almaya gittim mutfaga siyah bişi gordum orda ama kafasını icine sokmus nerdeyse ne oldugu belli olmuo meger kuşmuş.cok pis tırstım hayvan sıçmış etrafa bide gitmio hoşt falan diyorum ama :) nasıl çıkaracam bunu dışarı ben çömdü orda beklio ele de alıncak şekilde diil psikopata benzio biraz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abicim hayvan sevgisi yok mudur sende bi tabak gibi bi seye su kyda rahatca icsin hayvan sıcaktan bunalmıstır :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne korkuyon be tut dışarı at[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 :D hay allam ya. abi bi tane gaste al eline kuşa vurmadan şöle korkut fln. su ver bi de yazık len :) camları da tamamen aç kovmadan önce şimdi cama fln çarpar.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abi cok şişman ole bole diil . tipide tam katil yani kalkmıo yerinden[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 benim odaya güvercin dalmıstı ben tam tersine sevindidim heyo güvercinm oldu falan diye :) acaip tırsmış hayvan böle kafayı yana egerek bakıyodu paso sonra actım camları bıraktım kendi kendine cıktı gitti[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 itfaiyeyi ara evimde kuş var de o zaman.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne bu kartal mı mübarek nasıl korkutmuş baksana[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hamile falan herhalde aşırı şişman kafayıda sokmuş icine yani cam ole geniş diil vursam hayvan cama carpar bişi olur yani cani diilim o kadar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ulan kuş hamilemi olur lan yumurtlar saçmaladın iyicene[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 PAUAHAHUAUHUHAHUAHUAHUAUHUHA HAY ALLAM YA AUH :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away [Bu mesaj metboy tarafından 08 August 2003 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 direk hop diince cıkarmıo yumurtayı dimi? beklio vede şişman oluolar yumurtlamadan once[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abicim bi tas a su koy belli ki hayvan su istiyo, al eline sonra yavasca bardağa okmuş heralde kafasını anlamadım ama yavaşca al eline hayvanı tasın yanına getir naapacak yahu eline sıcsa yıkarsın gagalasa nolcak :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tas koydum bi tanede kuş kıpırdamıo hic[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 lem zaten yumurtası serçe parmağı kadar bişi olur[daha küçük belkide] onların :) deve kuşumu bu ? :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch [Bu mesaj kermit_frog tarafından 08 August 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 al eline şefkat göster biraz zaten sen yaklaşınca ya ucar ya da sakattır en kötü ihtimal[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hey allahım mazi geldi aklıma şimdi esenen cs1 cs2 serverlari wardı 7.1 için orayada belli kişiler takılırdı herkez birbirini tanır falan oyundan çok muhabbet ederdik kakara kikiri bigün benim camdan içeride bi kuş düşmüştü cam yarı açıktı aptal oğlu aptal hayvan kafasını cama çarpıp klavyenin üstüne düştü ben 2 metre sıçardım sonra kuş yerde baygın yatıyodu aldım camın oraya götürürken tepindi kaçtı gitti bi yazmıştım oyunda o heyecanla millet ne gülmüştü yarım saat[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ateşi ateşle söndür sende.Psikopat psikopat bak kuşa, kaçar o zaten[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Diablo, 08 August 2003 11:46 tarihinde demiş ki: tas koydum bi tanede kuş kıpırdamıo hic[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard ıcıne suda koycam ole yavan yavan tası napsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hayvan sıkıldı gitti ehue alışmıştım tam[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 discovery ye haber ver yeni bi ku$ turu buldum die :p onnar halleder :) olmadi bi tasin icine koy haywani sonra camdan firlat ucmassada kendi salakligi :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hayır discovery e sole desin hemen gelirler memeli bir kus buldum kafasi icine giriyo :P[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bi gece balkonda otururken gozumun onunde salona yarasa dalmi$ti sonra yapi$mi$ti perdeye :) e kor haywan tabi napcani bilmiyo bi gazetele atmi$tim di$ari oole korkulacak bi$i de degil :p[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: kermit_frog, 08 August 2003 12:39 tarihinde demiş ki: hayır discovery e sole desin hemen gelirler memeli bir kus buldum kafasi icine giriyo :P[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch ROFL!!!! ahahaahahaahah * iptal *[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: jacabo, 08 August 2003 12:12 tarihinde demiş ki: ıcıne suda koycam ole yavan yavan tası napsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize aoahuahauau amma guldum. bikere bende bi arkadasın evinde kalıodum bodrumda, deli gibi son surat bi kus girdi iceri, heryer de dev pencere uctu uctu carptı cıkıcam diye pencereye dagıttı sanzımanı freni herhalde dustu bayıldı koyduk dısarı soraki gun baktıgımızda gozlerini fln karıncalar yiyiodu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar