Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Evim 2 katlı bahçeli bi ev. Bunu sölememin sebebi şunu belirtebilmek; envai çeşit böcek, haşerat, fare, kedi vs. çok kolay içeri girebiliyo. Şimdi malum mart ayını geçeli yeteri kadar zaman oldu, etraf yavru kedi kaynıyo... Yan komşunun bahçesinde de var bunlardan. Ama bayaa bi yaramazlar, bikaç kez evin içinde bulup kovaladık falan şimdiye kadar... Bu kez olan güldürdü beni :P bu şapşallardan teki odama (üst kat, nası geldi hiç bi fikrim yok, bi de odamın kapısı falan kapalı bayaadır...) girmiş, saatlerdir benimle birlikte takılıyomuş. Derken arkamda bi torba hışırtısı duydum. "Nooluyoz lan?!" şeklinde hafif tırsmış ama merak da eder şekilde arkamı döndüm, o da ne; iki göz bana bakıyo. :) Elemana camlar kapılar kapalı olduğu için " ee naapıcan şimdi?" dedim, bi hareketlendi.. Sonra tutup dışarı bırakiim diye üstüne yürüdüm. İşte bu noktada panikledi hayvancağız :D deli gibi oraya buraya koşturmaya başladı odada... hatta eski dandik gitar duruyodu, ona bile tırmandı nası becerdiyse. kaçarken bi cama donk diye girdi, masama zıpladı, az daha wireless hedesini düşürecekti, cd çantalarımı döktü, bikaç şey daha devrildi falan :) en sonunda odanın diğer köşesindeyken balkon kapısını açtım ve tekrar üstüne yürüdüm. bu kez balkona gitti, kapıyı da üstüne kapadım :P ehe umarım ağaca atlamıştır :/ şapşal şey panik yapmasa tutup indirecem aşaa... [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Albume hatun gelmis olm, unut bu topigi sen yih yih yih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 asdffdsfdsasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 konu üzerine şu çalışmayı ürettim şimdi [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ahahaha ardeth o ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Kedinin ifade > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Saeros: Sina ne malmış gitmiş assassination yerine assasination yazmış nasıl bir adam bu ne loser ya tam salak dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 olum uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar