Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ikidir iso cekiyorum (farklı isolar) bozuk cıkıyor. isobuster kurdum bozuk bu gerialım yapıyım dedi, 1.5 gb lık seyden 300 mb lık jpeg dosyası cıkardı (o da bozuk). bu isoyu adam akıllı nasıl duzeltirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abi dosya bozuksa bozuktur nasıl düzelteceksin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bencede bozuksa bozuktu duzelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ah amanın aaamaaanııın.. isoalınırken dosyaların birinde sorun varsa sorun çıkarır. en son arkadaşın bilgisayrını yedeklerken başımıza geldi sonra bozukolan dosyayı bulduk çıkardık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 md5 hash kontrolü yapmak lazım butip dosyalara.mesela linux isoları indirirken yanlarında birde hash dosyası linki vardır.bi md5 hash chech yaparsın dosya bütünlüğü dooru deilmi kontrol edersin.bunu download esnasında yapabilio olman lazım.biraz araştırma iyidir.google a güvenelim onu sevelim yüceltelim.long live google... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 icindeki dosyalar gc oyunu dosyaları oldugundan acamıyor musuz, dvdye yazdım oynadım krallar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yalnız nedense(!) ananasaldırdım bozuk çıktı geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 haha tam ben yazacaktım. serbest çağrışım tabi ne olacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 winiso kullanıyorum cok raat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar