Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Kat kat tat kat tat tat gibi bi börekimsi bir şey satılıyordu. Onu tarif edicem. Malzemeler: Milföy hamuru Nutella / Sarelle Milföy hamuru çözülür ve ortasına nutella yerleştirilir. Üçgen şeklinde (veya kendi tasarımlarınız) kapatılır. Kenarlarından nutella taşmayacak şekilde kenarları itinayla yapıştırılır. Üstüne küçük ve hiç derin olmayan çizikler atılır. Fırına atılır yeterince pişirilir. İyice piştiği anlaşıldıktan sonra (ve kabardıktan) çıkartılır. İsteğe göre üzerine toz şeker veya pudra şekeri serpilir. Sevdiceğin önüne getirilir. Yanında kola veya vişne suyu servisi tavsiye edilir. Sevdicek öper!
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 fırına atmadan şekerlesek nassı olur acep? Denedin mi ? Birde tatlı milföy hamurları var onlarlan nassı acep ? Denemek istiyorum..
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tatlı milföy hamuruyla denemedm. Kendisi tatlı oluyor aslında baya. Fırından önce denemedim. Aslında denemek lazım çünkü katkattataa da sanırım şekerliyip fırınlamışlar ama yanık şeker hiç sevmem.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Birde dikkat hemen yemeyin, yedirmeyin. Çok pis yanıyo dil-damak. Kabarıyo.
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Aynı tarifi sosis ve kaşar ile yapın nutella yerine... İnanın daha iyi =)
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yav yaptım 2 sinide kaşarlı sosisli ve nutellalı bi deişik oldu yağsızlığındanmı ne böle anlayamadım bide açıldı ülen bu nutellalı oysa ne kada bastımıştım kenarrlarına kenarrrlarına üf öle işte
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 açılıyo çok iyi ayarı tutturman lazım. nutellalı güzel oluyo yağsız fln ama digerlerini bilmem.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 rulo seklinde de yapilabilir, pratik birsey gayet. pattesli-kiymali falan cok güzel oluyor ama. tabii sade sade koymayin, baharatini, soganini ve bilimum malzemeleri damak tadiniza göre ayarlayin, ondan sonra.
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kız başına demesi kolay hangi baharat,sogan nası,nası bilimum malzeme gibi sorular geliyo aklıma sonra bunalıyorum ehe :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 erkek basina bi google'da aramak da zor olmamali o kadar ama:) sanki biz evde ceyiz düzüp koca bekliyoruz da =* ama genel olarak, kirmizibiber, karabiber, maydonoz, tuz, yag falan konur o karisim icin. bunlar da nacizane gugil örnekleri; http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2005/11/patatesli_kymal.html http://www.geyikmerkezi.com/patatesli-kiymali-rulo-borek-yemek_tarifleri_saglikli_yemekler7121.html
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oh ilgi yaptı kız valla tenk yu hehe üşengeçim biraz bilin mi :P
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 onun yaninda ne kola icilir ne visne suyu onu soyleyim de.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 varsa kahve alayim gece uzadi bir kapi daha cikti ugranacak yargi surecinde =/
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 uyuyamıyorum kahve demeyin aaaaaargh
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aaa ama gerçekten de iyi gider kahveyle... hmmm....
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sosis + şokellaylan denedim güzel oluyor =)
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nutella ile yaptığımızda yumurta sarısı sürecekmiyiz üstüne?
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben sürdüm. Sürün bence daha hoş duruyor...
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu milföy hamırının içine de ne koysan güzel oluyor arkadaş.
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Tutorialda hata var, kime yaparsan yap güzel bişey. Orası yanlış olmuş arkadaşım, ne itiraz ediyon hala. Arkadaşım; İndir o eli.
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 anca tuto hazırla yapsana bize de yiyelim hiç
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Abi nutella ile üstüne yumurta sürmek pek iyi değildir di mi? şekerde serpiştiksek mi? azıcık sütle şekeri ıslatıp? aa süper fikir di mi lan?
Öne çıkan mesajlar