Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aradım bulamadım. said: Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Sipru test yayına başladı. Yeni bir internet yayın platformu Sipru ile internet üstünden TV izleyip, radyo dinlenebiliyor, TV seyrederken aynı anda chat yapılabiliyor. 8 tv kanalı (ntv, cnbce, e2, nbatv, mtv, tv8, powerturk, fashiontv) 11 radyo kanalı (ntv, n101, eksen, rokketfm, powerxl, tatlıses, time, powerfm, pink, spor, powerturk) http://www.ntvmsnbc.com/sipru/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 la ben tv kanalları kanal d trt falan sanıyodum, iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 nba tv sonunda!!! deacon terazine oturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bide kotadan yemese dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 onun için başka teknoloji lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 harbi terazine gömdük. mtv, e2, powerturk, nbatv of of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tam ekran'da cozunurluk cok kotu be, katlanilmaz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 nedenini anlamadığım bi şekilde hata veriyo hehaha kısmet değilmiş uğraşamıcam şimdi sonra tekrar bakarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Tam aradığım şeydi teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Beta testindeymiş. zaten halihazırdaki konumundan daha çok gelişmesi gerekiyor. Zırt pırt güncelliyim mi diye sorması ve anlamsız biçimde kapanması gibi sorunları var. Ama genel olarak güzel bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tam ekranda cozunurlugun kotu olması dısnda bence gayet guzel. tam aradıgım bişeydi. saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 rica ederim. evet programın pek çok eksiği olduğu yazıyordu zaten. ama nba tv'yi ya da e2'yi izlemek için en iyi çözüm bence. bu topiği açarken dallas-spurs maçını izliyordum mesela =p telekom'un şu indirimlerinden sonra pek iyi oldu. kaldırın kotaları arkadaşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 motors tv isteriz. eurosport 1-2 isteriz. discovery isteriz. national geographic isteriz. isteriz ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 e2 süper oldu rep to rep yapalım :) harbi bi de discovery eklense öperim terazini :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bazı kanalların internetten yayın yapmamasına çok şaşardım mesela, televizyondan beleş izleyebiliyoruz ne de olsa diye. Discovery falan da eklerlerse tam anlamıyla efsane olur. Bağlantıyı gayet iyi kullanyıo ve görüntü/ses kalitesi çok iyi. Çok tuttum bu hizmeti ben, tebrikler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 la la la la e2 la la la la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ses varda görüntü yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben e2yi uydudan izliyorum, fakirler dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar