Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 50$ ı bayarım kutuya..Hiç çekinmem 20$da bayarım..o da hiç sorun değil.. yanlız; 32 Mb Winfast Leadtek ekran kartı p700 işlemci 128 Ram 15 Gb Hdd 56K Modem(yakında kablo büyük ihtimal yada ADSL gelirse) Hepsinden önce,Makinemde Neyi-ne yapmam gerekli? Olmazsa Alıp,Hergün Kafeden takılmayı düşünüyorum..Burada Gayet güçlü makineleri olan ve Sürekli bağlantısı olan kafeler mevcut(1.3Ghz işlemcili bi makine ve 512k bag.) Şöyle Bir Tatooine de takılmak... Eh..Hayallerimde kalmasın bari..Kışı dolu dolu bir SwG ile geçirmek gerek beklim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 harddiskinde en az 2-3 gb yer boş olmalı. fazlasını kullanmaz oyun. ama ram işi sakat, en az 512 yapmalısın. ekran kartın zorlar. daha yeni birşeyler alman şiddetle tavsiye edilir. 56k ile oynayan arkadaşlar var, fazla sorun olmadığını söylüyorlar. pIII700 için de aynı şey geçerli, çok sorun olmaz.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 benim şöle pentium 3 700 528 ram geforce2 bşka ne yazcaz 128 cable[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 de disk hiç sorun olmaz ben oynayabilir miyim ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Swg için optimum birşey yok bütün makineleri kasar ama en az kasması için detayları düşür yetebilir.Ama şu yukardaki makina ile şehir için pvplerini unut derim.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bütün makineleri kasmıyor randomla gayet rahat oynuyorum ben herşeyi fulleyincede şehir içi kasılıyor o kadar makine p4 2000 512mb ram gf4 64mb ekran kartı[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Amd Athlon XP 2500+ Asus Nvidia Nforce2 400 mhz anakart Kingston 512 mb 400 mhz ddr ram Asus Geforce 4 mx 440 64 ddr Seagate barracuda 4 7200 60 gb de cok rahat oynuyorum, ekran kartimin boyundan buyuk sekilde tum detaylar sonda, ve ancak boyle 30 a 40 kisi birbiriyle kapistigi yerlerde sorun oluyor. ram cok onemli, ne olursa olsun mutlaka sehre giriste bekletiyor, cunku hdden okuyor. okuma gecince sehirlerde de cok rahat. kuvvetle amd oneririm, ucuza cikti bana.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 128 ram le adım atamazsın bence[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: DeamoN, 18 October 2003 12:21 tarihinde demiş ki: 528 ram Deamon bu ram nedir böyle? 256 - 256 - 16 512 - 16 O 16 niye? :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eh bakalım :( Anlaşılan ilk önce bir bilgisayarcıya uğramam gerekecek : 200 Mil civarında para var... bi yeni HDD bi 256 ram yada daha üstü aldım mı tamamdır o zaman..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar