Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 o diilde audi s5 çok güzel bişi olmuş.audi sevmeyen biri olarak r8 bile pek beğenmedim amma s5 cok fena
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konsol sönük kalıyo biraz Range Rover'ın yanında Q7'de öyle bi sorun olabilir. Daha özel bişeyler tasarlanabilirmiş. Gerçi Audi gösterişi sevmez pek. S5'in C sütunu kambur duruyor. Arka koltukta oturan için baş mesafesinin yeterli olması amacıyla yapılmış sanırım ama hoşlanmadım ben.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Selam, Tasarımlar markalarınf elsefe ve tarzlarının neticesinde şekillenir. Misal BMW'nin böbrekleri :) veya Mercedes'in ön panjuru. Audi'de kendine has bir çizgiye sahip. Bu çizginin çevresinde seyreden bir tasarım anlayışları oluyor. Kimi zaman takdir edilirken, kimi zaman da eleştiriliyorlar. İç tasarım anlayışı da gövde tasarımıyla aynı. BMW senelerce şöföre dönük konsol tasarladı ve bu onun tarzı oldu. Bu noktalar markaların karakteri haline geldi. Her zevke hitap edecek bir model olmaz, bunu beklemiyelim. Kimi sportif ve agresif bir tasarım severken, kimisi ağırbaşlı tasarımlardan hoşlanır. Kimi konsolda her operasyon veya komut için ayrı düğme olsun isterken, başka biri de tek noktadan kumanda sistemlerini arzu eder. Ben E46 aklımı çeliyor derken bir arkadaş da 'E36 üstüne kasa gelmedi' diyor. Benim fikrim E36 kötü mü yapar? Veya arkadaşın fikri E46'yı mı kötü yapar? Her zaman dediğim gibi zevkler ve renkler :) Saygılar.
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bugun 6. gear da şişman herif audiyi test etti , herşeyi mukemmel ama yol sürüşü zevkli diil dedi. e malum minibus gibi bisey ama cok hos. bu arada R8 demişsiniz , minibus caddesinde galeride var bitane , ne kdrdır acep? =)
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tamam civitmayalim .. hani espirili bi$ey rekabet amacli ama olsun kaldiririz =P [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 15:59 tarihinde, Esh tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 esh lutfen bu tur fotolar koyma. Aynisini konu disindada yapmaya basladilar boyle esprili vs gibi geliyor ama kaliteyi acayip dusuruyor ben patinaj forumunun paticikteki diger bolumlerdekinden cok daha ust kalitede goruyorum, bunu bozmiyalim.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Heheh Q7 bacanağımda var ful ful aksesuarlısı hemde :) Ve gerçekten harika bir araba.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Selam, Full+Full kavramına karşı biri olarak bacanağını esefle kıskanıyorum :P Saygılar.
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 full+full banada komik geliyor. full abi işte herşey var +full ne oluyor?full ola en full değilse ozaman ona yarı full fln de bari
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 full+full kavraminin cikma nedeni teorik olarak kayserili oto tüccarlari =D Alici : Araba ful mü abi? Kayserili oto tüccari : Ful. A. : Her$ey dahil mi yani? K.O.T : En ful ü.. Araba alınır... A. : E hani bunda koltuk isitma? K.O.T : O ful arti ful de olur, hem napcan ki sen koltuk isitmayi?
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Selam, Ben koltuk ısıtmaya 'popo ısıtıcı' diyen duydum, gördüm, 2 metre ötemdeydi baka kaldım hatta :) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 En güzeli deri koltuk. Doğal ısıtma soğutması var yazın yakıyo kışın donduruyo :)
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok artık bu kadar da olmazkı bildipin bmw 3 serisi
Apex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 stopları görünce benimde aklıma ilk e92 geldi. esh'e kesinlikle katılıyorum, son zamanlarda yaptıkları rezalet dizaynları biraz olsun temizlediler e92 ile. aynı zamanda yan çizgilerde e90'ı çok andırıyor. ancak araba kesinlikle e90'dan çok daha güzel. paramecium'un bahsettiği beyaz hayranlığı son 1-2 senedir banada sıçramış durumda, gerçi e36 coupe beyazdı ama şimdi daha bi fena duruyor beyaz arabalar. ben genel olarak arabayı ona buna benzetmiş olsamda çok beğendim, 1 buçuk sene sonra filan e92 almayı düşünüyorum ancak olurda alamazsam e90 almayacağım için düşünebileceğim bir araba. bunların fiyatları aşağı yukarı ne civarda oluyor ? audi hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: paramecium üye § 30 Ağustos 2007, Perşembe - 15:13 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Selam, Neye göre peki :) Boyut desen, Q7 daha iri bildiğim kadarıyla. Kalite desen, kalite desen BMW ile denk hatta bazı modellerde sınıf lideri. Teknolojik oyuncaklar desen, MMI ile Audi en kolay merkezi kontrol kumandasına sahip. Motor desen, hangi motor ve besleme sistemi? Yoksa fiyat mı? Yoksa yoksa 'benim gönlümden geçen bu' mu diyorsun? Saygılar. Karizma'yı unutmuşsun.
Öne çıkan mesajlar