Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yan taraflardaki o bombeler bmw 3 kasa olmamış mı?
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bayaa olmuş. biraz değiştirselermiş bari.
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 biraz değiştirselermiymiş? yamamen değişmiş zaten dışı :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 audi iyi gidiyo ya :) A3 cabrio'ya hasta oldum. hele o bordo tente offf :D
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Selam, Diablo, sen görmeyince navigasyon yok olmuyor ki :) B6 kasa bunu sunuyordu. Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Selam, Cabrio modellerde hard-top çözümleri sevmiyorum. Tente gibisi var mı :D Ben koyu mavi delisiyim. Sonrasında ise tabiki bordo.Abartı [spo][/spo] Saygılar. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:59 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 lol 2. foto bomba :) bu arada lacivert tente de harikadır. hele metalik gri veya beyaz arabada... ammmann sabahlar olmasın :D
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Selam, Otomobil rengi olarak metalik gümüş, gun smoke veya koyu gri hayranı bir insanımdır. Fakat son zamanlarda beyaz takıntısı başladı. UO'daki pure white robe gibi birşey :P Beyaz A3 ve siyah cam tavan Beyaz Q7 ve siyah cam tavan Beyaz A4 cabrio ve koyu mavi tente Akşam akşam bir tarafım şişecek :P Bakalım B8 kasanın cabrio'su nasıl olacak. B6 cabrio nazarımda muhteşemdir :) Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 BMW'nin cabriolarını hafif oluyo diye tentede ısrar ettiği için severdim, yeni 3 serisi "büyüme" uğruna bu anlayışı bozdu, 1 serisine bıraktı. Bakalım Audi ne zaman yapıcak bunu :/ Volvo bile aynı şeyi yaptı ya C70 ile...
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yeni c70 de bir harika.. cok kupon araba, cabrio A 4 de oyle.. ama etmeyecek paralara satiliyorlar..
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yorum yapip para yi uzmiyim :) sadece sunu soyliyim bosa designerlara para veriyorlar (veriyorlarsa) bir onceki arabayi azicik lambasini oyna al sana yeni araba yok boyle birsey. Su anki a4 kasanin yapilan makyaji bundan daha fazla degisiklik iceriyordu
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Selam, matama ayıp ettin, neden üzüleyim (nayırrrr.....ühühühühüüü) Değişiklik adına pek birşey yok gerçekten. Aracın ölçülerinde değişiklik yoluna gidilmiş ve bir takım teknolojik yenilikler mevcut. Benim gibi klasik bakış açılı biri için güzel bir şey :) B7 kasanın burun ve arka tasarımı pek hoş değildi. Şimdi tam olmuş. BMW gibi daldan dala atlayan tasarımlar yapmadıkları sürece herşey iyi :P Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hala tank tasarimini tutuyorlar benim hosuma gitmiyor, bir zamanlar volvo icin soyle bir yorum vardi sanki ikea dan alinmis mallarla yapilmis gibi(ikea dan mobilya alanlar anlar) audide oyle oldu, hic bir yaraticilik yok, kutuk gibi. Benim 2000 model a6nin ayni ic tasarim mantigi var ve cilki cikmis derecede fazla tus var. p.s biraz q7 hakkinda yorum yap para :) cok acele iyimidir kotumudur ogrenmem lazim
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 para yorum yapacakta kötü diyecek :)
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Selam, Q7 dedin ve beni kendimden geçirdin. İlk ben söylemek istiyorum; İLK BEN BİNİCEM ALIRSAN :P 3.0 TDI ile beni kendine bağlayan, 4.2FSI ile ise uçuran hayvani boyuttaki 4 tekerli quattro mucizesi. Ayaklarımız yere basarsa eğer; işçilik kalitesi gerçekten çok iyi. İç genişlik ve konfor da güzel. Siyah renge oranla beyazın daha güzel ve ender görüldüğü bir model. Siyah renk Q7 kızılaydan dağıtılmış gibi. Slalom testinde beni şaşırtacak kadar başarılıydı araç. İvmelenmesi de oldukça hoş. Tabi Porsche'den sonra tatmin etmeyebilir seni. Arazi kabiliyeti oldukça iyi. Daha ne diyeyim :) Avrupa'da sınıfında birçok ödüle sahip. Saygılar. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 12:34 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Selam, Neye göre peki :) Boyut desen, Q7 daha iri bildiğim kadarıyla. Kalite desen, kalite desen BMW ile denk hatta bazı modellerde sınıf lideri. Teknolojik oyuncaklar desen, MMI ile Audi en kolay merkezi kontrol kumandasına sahip. Motor desen, hangi motor ve besleme sistemi? Yoksa fiyat mı? Yoksa yoksa 'benim gönlümden geçen bu' mu diyorsun? Saygılar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ben bu audinin yeniliklerini anlamıyorum. Dış görünüşte ayrntılar dışında hiçbir deişiklik yok gibi eliyo. Arabanın içi hayvani olmuş yalnız.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 q7 güzel ama audi olmasından beğenemiyorum bi türlü ama infiniti fx i bile q7 ye tercih ederim :)
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Wala bende eski X5 düşmanı biri olarak yeni X5'i Q7'ye tercih ederim. Q7 nası desem 4x4 minibüs gibi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 BMW araziden(offroaddan yani) anlamaaaz... [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 19:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yeni bmw x5 in vitesi super olmus, bir ara dedim smg mi kullaniyorum o kadar hizli gecis ama ne yazikki ici buyuk hayal kirikligi para q7 almiyorum akrabam bakiyor bana soruyor araba manyagi oldugum icin :)
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Cok güzel gözüküyor , özellikle beyazı. Ama konsol yine dandik herzamanki gibi fikrimce.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Selam, Bu renk de alternatif olarak sunulmalı bence :P [spo][/spo] Q7'nin içinde ne gibi problem var? Yoksa tasarım zevkine mi hitap etmiyor? [spo][/spo] Saygılar.
Öne çıkan mesajlar