Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve....B8

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu ön farın altındaki bombeyi kim akıl etmiş? ufak bir ayrıntı gibi duruyor ama arabanın tüm agresif görünümü alıp, ebleh bir hava katıyor arabalara o bombe.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bombe çok fazla değil Allah'tan. Arka tasarım bu sefer güzel 'olmuş'. Kapılarda çıta olmaması sanki bir şeyler eksik kalmış havası veriyor veya benim gözüm alıştığı için arıyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
acikcasi daha radikal degisiklik bekliyordum fakat on taraf gene b7 ye benzemekte ( bahsedildigi gibi hafif bombe kalmis). Arka far tasarimi a5 ten araklanmis ama guzel olmus. Ic tasarimini begendim. Soyle bir sey soyleyebilirim. B8 almak istio olsam ve param yetismese B7 alip idare ederim. Tabi sadece tip icin gecerli. Dedigim gibi daha radikal bir tasarim bekliyordum acikcasi hayal kirikligina ugradim. Fakat tasarim hos olmus ne olursa olsun.
Mesaj tarihi:
Farlar hakkinda ozellikle vurgulamak istedigim sey simdi dikkatimi cekti. Led lerin yalpa yapmasi hosuma gitmedi. a5teki gibi koseli olsa daha sik olurmus. Yeni farlarda a4 b7 ile suandaki a6 nin kirmasi olmus ilk bakista.
Mesaj tarihi:
Kapılar biraz BMWleri andırmış 1 serisi gibi. Farlardaki ledli kısımlar benim hoşuma gitti aksine. Angel eye yapacak değil adamlar bu şekilde bi değişiklik yapmış. Kasa da güzel özellikle arkası daha güzel olmuş. A5'te hoşuma gitmeyen birşey vardı arka tasarımda bununki de A5'e benzemesine rağmen daha iyi olmuş sanki.
Mesaj tarihi:
audi nin taba deri koltuklarina bitiyorum, diki$ ipligi krem gibi ve inanilmaz duruyor.. belki bir tt alirsam eski kasa kesinlikle taba deri olan bir roadster tercih ederim..
Mesaj tarihi:

Selam,

Stopların E92 özentisi olduğunu sanmıyorum. Neden?
Çünkü 2003 yılında tanıttıkları Nuvolari konseptinde buna benzer stop grubunu zaten kullanmıştı Audi.

Resim
[spo]
[/spo]

Ön taraf ise yine aynı konsepten alıntılar içermekte.

Resim
[spo]
[/spo]

Saygılar.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:22 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
stoplar arasinda bariz fark var yalniz =)

A4 de incelerek bagaj kapagina ula$iyor 2 parca olarak, concept de ise tam tersi..

herneyse guzel bi araba sonucta, ozellikle ici cok guzel,uzay üssü gibi ama dengeli, bol butonlu tu$lu joystyickli =P
Mesaj tarihi:
peki bu b8 kasa nezaman satışa sunulucak(Türkiyede) bi fikri olan var mı? tahmin fln..
audideki satış elemanı 2008 2.çeyrek başları fln demişti sanki ama tam hatırlamıyorum..

bide bence şuanki a4ten kat kat daha güzel. ben audilerde sadece a4ün arkasını sevmiyodum onuda düzeltmişler:D

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:59 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Selam,

Konsept ve B8 kasanın ikisinde de stoplar 2 parçalı.
İkisinde de dışarıya doğru aşağıya eğim var.

Konsepte bu çizgi yere paralel başlayıp daha sonra bir açıyla aşağı kıvrılıyor ve daha sonra bagaj çizgisine ulaşmadan tekrar yere paralel oluyor.

B8 kasada ise başlangıçta yer alan düz hat iptal edilerek stop'un köşesinden başlıyor eğim ve yine bagaj çizgisine gelmeden yere paralel oluyor. Son düzlük B8 kasada daha kısa.

BMW E92 kasada ise işler biraz daha farklı.
[spo] [/spo]

Sonra şu A3 modellerine bakalım:
[spo]

[/spo]

E92'de stop görsellik itibaıryla da 2 parça tasarlanmış. İç tarafta kalan parça daha küçük bir kesite sahip. Eğim falan yok. Neredeyse güncel A3'ün stop grubuyla aynı tasarım. Hatta daha da kurcalayınca bir önceki A3 ile renkler felaket çağrışıyor. Stopların gövdenin yanına doğru ilerleyen uzantısında ise çizgilerin eğimleri aynı yönde. yukardaki azcık aşağı doğru inerken, arka çizgi ise eğimle yukarı doğru yükselip birleşiyor.

Saygılar.

Mesaj tarihi:
sportback in lansmaninda cali$an biri olarak, stop grubunu unutmama hayret ediyorum =) zaten bmw son bir kaç kasasinda inanilmaz berbat dizaynlar cikartarak gözümden dü$mü$tü, e-92 le biraz toparlandi..

bir e-36 coupe kullanicisi olarak hala daha güzel bir bmw nin uretilmedigini du$unuyorum..
Mesaj tarihi:
temiz ve güzel tasarım diye buna derim, BMW gibi "deneysel" tasarım unsurları yok. (farlar dışında, ama farlar da güzel.)

tabii BMW'nin "deneysel" tasarım anlayışı kötü demek değil bu...
  • Yeni Oluştur...