oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yiğit Özgür haftadan itibaren "ben olsaydım" köşesini kaldırıyomuş, değişik bişeler yapacakmış. güzel karar bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla ben olsaydım köşesi harika ama malzemesi tükendi gibi bişey artık yeni köşesi ne olcak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben olsaydım köşesini komeik bulmadım en son okuduumda. artı engin günaydın go home... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 engin günaydını okudum bu hafta bakiyim adam olmuş mu diye. bi yerde bişiler demiş sonra sanki insan kırbaçlanıyomuş gibi hissediyo kendini çok güzel fln demiş. lan git homo musun dedim okumayı bıraktım. atsınlar şu adamı imlasal edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben olsaydım iyiydi de onada malzeme dayanmaz:P bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 1. o bölüm ben olsaydım değil, orada olabilirdim. 2. bu haftadan itibaren yok zaten o bölüm. şu an sükse mi ne öyle bişe var hikayemsi bişe olmuş. daha okumadım oyle bi göz attım ne var ne yok diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fermuar dergisi kapanmış arkadaşlar. emrah ablak, üstün kardeşler ve hakan karataş bundan sonra uykusuzdaymış. süper bi haber bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cengiz üstünün gelmesi süper oldu sırf onun için fermuar alıyodum artık herkes tek bi dergide ne penguen ne fermuar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ya bu engin günaydın'ın dergide ne işi var yahu? beğenen var mı bu adamın yazdığı yazıları? sadece saçmalıyor tamam saçmalıyor da mizahi bir yanı yok yani köşe yazısı falan gibi de değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 okumadığım tek köşe sanırım, 2-3 kere okumuşumdur. Bildiğin saçmalıyor işte adam da tadsız bir saçmalama olunca çekilmiyor. Köşe yazısı diyosanız, fırat budacı rulz derim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ablak nerde ya? yalan olmasın o adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 geçen gün dergimden otlanırken bi arkadaş engin günaydın sayfasını istedi özellikle. oha dedim seviyo musun adamı. biraz konuştuk, adam burhan altıntop yazmış gibi okuyomuş onu. öyle olunca gülüyomuş. öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tübitaaaaaaaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Eternalus said: geçen gün dergimden otlanırken bi arkadaş engin günaydın sayfasını istedi özellikle. oha dedim seviyo musun adamı. biraz konuştuk, adam burhan altıntop yazmış gibi okuyomuş onu. öyle olunca gülüyomuş. öeh ahah harbi iyi fikir lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şero lazım bi de ya.. gırgır gibi efsane olur o zaman..ayrıca umut sarıkaya ve uğur gürsoy formunun zirvesindedir iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 engin günaydının bölümü için zamanında sölemiştim,hala aynı fikirdeyim cavanagh said: ilk sayıda başına baktım 3-4 satır oıkudum baydım es geçtim,derginin o sütunu yokmuş gibi davranıyorum artık, hiç bakmadım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya bitek banami fatih solmazin kosesi asiri derecede gereksiz, abarti bel altina vuruluyo her seferinde gibi geliyo? hep boyle bi bel alti esprileri ama komikte degil cok nadirdir ayda bir iki karesi guzel cikar digerleri hep yavan bel alti esprileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 disappear +1 abi rahat ol. bi de kocaman kocaman çiziyo hayvan herif hem yer kaplıyo hem komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 memoyu komik bulmuyorum onun harici güzel özellikle cihangirde bi ev ile yiğit özgürün köşesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tribali sevmedim, seveceğimi de sanmıyorum.. espriler pek sarmadı beni :S fırata hastayım yaa süper velet :) msn fotomu bile fırat yaptım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tribalin çok iyi olanları var uykusuza geçtiğinde adam hem fermuara hem uykusuza çizdi bu hafta ondan olmamıştır belki. Cengiz Üstün'ün inanılmaz süper çizimleri var tribal de sırf onun için fermuar alıyodum artık direk uykusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cihangirde bir ev ve engin günaydına bi türlü ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cihangirde 1 ev'den önce çıkan daha iyiydi ben de ısınamadım son 2 sayıdır okumuyorum tüm dergi bittikten sonra cnm sıkılırsa anca bakıyorum oraya engün günaydının bölümü yok oraya siyah bant çekiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cıhangirde bir ev yılların eskitemediği seridir yahu, süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cavanagh la aynı fikirdeyim ben de, cihangirde bir ev eskisi gibi olmuyor sanki ve cihangirde bir evden önceki bölüm de hakkaten güzeldi. hatta olympos ta bu sene yerli turist patlamasına sebep oldu bence :P engin günaydın için de hakkaten onu okuyan, okuyunca hoşuna giden var mı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar