Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuz Dergisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
engin günaydını okudum bu hafta bakiyim adam olmuş mu diye. bi yerde bişiler demiş sonra sanki insan kırbaçlanıyomuş gibi hissediyo kendini çok güzel fln demiş. lan git homo musun dedim okumayı bıraktım. atsınlar şu adamı

imlasal edit
Mesaj tarihi:
1. o bölüm ben olsaydım değil, orada olabilirdim.
2. bu haftadan itibaren yok zaten o bölüm. şu an sükse mi ne öyle bişe var hikayemsi bişe olmuş. daha okumadım oyle bi göz attım ne var ne yok diye :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya bu engin günaydın'ın dergide ne işi var yahu? beğenen var mı bu adamın yazdığı yazıları? sadece saçmalıyor tamam saçmalıyor da mizahi bir yanı yok yani köşe yazısı falan gibi de değil?
Mesaj tarihi:
okumadığım tek köşe sanırım, 2-3 kere okumuşumdur. Bildiğin saçmalıyor işte adam da tadsız bir saçmalama olunca çekilmiyor.

Köşe yazısı diyosanız, fırat budacı rulz derim :p
Mesaj tarihi:
geçen gün dergimden otlanırken bi arkadaş engin günaydın sayfasını istedi özellikle. oha dedim seviyo musun adamı. biraz konuştuk, adam burhan altıntop yazmış gibi okuyomuş onu. öyle olunca gülüyomuş. öeh
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
geçen gün dergimden otlanırken bi arkadaş engin günaydın sayfasını istedi özellikle. oha dedim seviyo musun adamı. biraz konuştuk, adam burhan altıntop yazmış gibi okuyomuş onu. öyle olunca gülüyomuş. öeh

ahah harbi iyi fikir lan :D
Mesaj tarihi:
engin günaydının bölümü için zamanında sölemiştim,hala aynı fikirdeyim
cavanagh said:
ilk sayıda başına baktım 3-4 satır oıkudum baydım es geçtim,derginin o sütunu yokmuş gibi davranıyorum artık, hiç bakmadım=)
Mesaj tarihi:
ya bitek banami fatih solmazin kosesi asiri derecede gereksiz, abarti bel altina vuruluyo her seferinde gibi geliyo? hep boyle bi bel alti esprileri ama komikte degil cok nadirdir ayda bir iki karesi guzel cikar digerleri hep yavan bel alti esprileri.
Mesaj tarihi:
tribali sevmedim, seveceğimi de sanmıyorum.. espriler pek sarmadı beni :S
fırata hastayım yaa süper velet :) msn fotomu bile fırat yaptım sdfg
Mesaj tarihi:
tribalin çok iyi olanları var uykusuza geçtiğinde adam hem fermuara hem uykusuza çizdi bu hafta ondan olmamıştır belki.
Cengiz Üstün'ün inanılmaz süper çizimleri var tribal de sırf onun için fermuar alıyodum artık direk uykusuz
Mesaj tarihi:
cihangirde 1 ev'den önce çıkan daha iyiydi
ben de ısınamadım son 2 sayıdır okumuyorum
tüm dergi bittikten sonra cnm sıkılırsa anca bakıyorum oraya
engün günaydının bölümü yok oraya siyah bant çekiyorum=)
Mesaj tarihi:
cavanagh la aynı fikirdeyim ben de, cihangirde bir ev eskisi gibi olmuyor sanki ve cihangirde bir evden önceki bölüm de hakkaten güzeldi. hatta olympos ta bu sene yerli turist patlamasına sebep oldu bence :P engin günaydın için de hakkaten onu okuyan, okuyunca hoşuna giden var mı acaba :)
  • Yeni Oluştur...