Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 adı "kere" olucaktı guzel bayı arıycaktık ısterken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Dev, gencoyu çizen o kadar şuursuz bi herif değil, yakın gözükmedi, yakın hakikatten. Siyasi düşüncelerini pek irdelemedim pek umrumda da değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Yigit Ozgur İçin Alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sevinçliyiz hepimiiiz yaşasın yiğit özgür. sandık içini özlemiştim bir de tabi. ama pengueni almaya devam ederim hala. hatta bugün perşembe. ahaha evet. giderken alayım bi penguen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Umut ersin memo ve ender için alıcam ben. Ender henüz çok genç. Ama aşırı yetenekli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 WTB Yiğit özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Birde Serkan Altuniğne geçse mükemmel bir dergi olur şimdi sırf Serkan için penguende alıcaz :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iycene inceledimde, bu dergiyle pengueni aynı anda alıp sayfaları random birbirine karıştırırsak çok büyük tat alarak okuruz. bide o kadar dergiyi tarayıp koydum , o kdar kişi okumuş bi kişi teşekkür etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 valla ilk çıktığı gün almanın hazzıyla tadını çıkararaktan okuycaktım her karesini ama senin yüzünden dayanamayım okudum ve yiğit özgürün tadını o gün alamıycam. bölük pörçük bişiy oldu hep senin yüzüden ne teşekkürü allah (bu kısmı ignore ediyoruz alınmıyoruz latifedir =P) cezanı vermesin be NE TEŞEKKÜRÜÜĞĞ!? //tamamen latifedir teşekkür ederim =) [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 18:53 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tesekkurler elesso. dergiyi almak gibi bir imkanım yok(yurtdışı) sayende bir kaç bişi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu arada gelen özel msjlara istinaden; dergiyi bakırköy su gözü gıda pazarından(bakkal ibrahim amcadan) aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ankarada alan var mı dergiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tüm topağı okumadım ama, alanlar söyleyebilir mi fiyat ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bir buçuk yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 şimdi aldım bende dergiyi d&r'dan. migroslarda falanda var tomarla. saldırın okuyun. süper dergi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sırf umut sarıkaya için alırım. selçuk erdem yok, onun için de penguen alacaz. emrah ablak için de fermuar alcaz. ne olcak, üç çizer için üç ayrı dergi alcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 alırım değil gidin alın bayilere gelmiş ben aldımda bakmadım daha tuvalette artık kısmetse neyse saçmaladım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kısmetse iki öğüne bakarım diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sabah markete gittim ekmek almaya oha baktım dergi gelmiş markete ki bu dergiye leman penguen flm gelmezdi bile hemen kaptım bi tane cokzel baskı kalitesi kötü bazı yerlerde göz yoruyor yada benim gözlerim bozuk okuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aldım ilk sayfayı okudum mutlu oldum ikinciyi cevirdim ALLLAH MEMO CIZMIŞ LAN!! dedim cok mutlu oldum kapadım sonra iş var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 dergi güzel baya aldım okudum bitti herkes formunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bugün aldım ama penguen kadar mutlu edemedi beni. Engin günaydının yazısınıda beğenmedim. Yiğit özgür,ersin karabulut falan güzel ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Aldım bugun. Yiğit Özgür pek bi bayıktı. Otisabi'de baydı. Bu sayıda en çok beğendiğim Umut Sarıkaya'ydı sanırım. Gerek memo tembelçizer gerek politik yaklaşımları gerek benimde söyleyeceklerim var... Dergiyi taşımış bence ilk sayıda. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:45 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar