bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya allahım bu nasıl bir başkandır ne biçim bir insandır. Katil edicek bu adam taraftarı. Yahu be saftrik başkan. Nouma el hareketi yaptı diye bjk ilkelerine uymuyor diye gönderdin. Alpay ın yemediği halt taraftara etmediği küfür kalmadı. Peki bu adam bjk ilkelerine uyuyormu? Alpay eğer bu takıma gelirse giderim direk basarım klubu vallah. Siyah-beyaz formayı yere atıp ezen bir adamın o formayı giymeye hakkı yok. Ben doğuştan fb liyim diyen alpay ın o formayı giymeye hakkı yok. Ulan ne olurdu bi kerede birşeyimiz iyi olsa? Yönetim güzel olur futbol kötü şimdi futbol iyi başkan kötü. İnşallah bu seçimlerde inicek koltuğundan. Siz alpay ı beşiktaşta oynamasını istermisiniz?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sabah ta kazım kanat ın yazısını okuyup kısaltıp yazmışsın eheh :P bari deseydin ya bunlar direk kazım kanat ın yorumlarıdır diye ;)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yok geçen gün sabah ta gördüm. kazım kanat ın yazısınıda okudum.ordan aklıma geldi zaten. Orda benim bilmediğim daha bi sürü şey var. Ben alpay ın o formayı atıp ezdiği maçı hatırlıyorum oyundan çıkarıldığı için yapmıştı. Ama diğerlerini görmedim duymadım. birisinin yazısı olsa altına imzasınıda koyardım.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bu yönetimden herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 vah caniiim olan gene cansel e olacak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hıc unutmam bjk-fb macı vardı inonude, fener macı almıstı,mactan sonra alpay fb formasını tam sahanın ortasına koymustu.muthıstı, bu harekete ragmen hala bjk alırsa yuh derım. hatta alpay her fırsatta turkıyede oynarsam bu fenerbahce olur dıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ya zaten serdar bilgili alpayı alma girişiminde bulunsun Alpay ın ingilteredeki halinden daha beter duruma düşer.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hıcbısey olmaz, cok duyduk bu lafları.lucescu adam eder dersınız baska bıseyde demezsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 biz başka bir taraftar değiliz! Ali Eren Beşiktaş lı bir garson a kafa attı diye şimdi Çaykur Rizespor da oynuyor!!! Gelse bile Alpay ın o stada nasıl çıkabileceğini düşünebiliyormusun? Belki kontratı yaparlar ama taraftarın ağzını kapatamazlar. Cansel in kulakları çınlar ağlar zırlar gider şerefsiz. İlk maçında bunlar olur.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Hocigt, 19 October 2003 02:28 tarihinde demiş ki: hıcbısey olmaz, cok duyduk bu lafları.lucescu adam eder dersınız baska bıseyde demezsınız. noktasına virgülüne artı bir valla... köpekler isteyince atlar ölmez lucescu-2001 Bjk ve Fb ye ithafen[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bencede hıc gerek bok bu adama nouma gelsın o gıtsın[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 şükrü saracoglunda tuz posetleri sallarken şimdi daum diye bagıran taraftarlar mı soyluyor bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Raid3r, 19 October 2003 13:08 tarihinde demiş ki: şükrü saracoglunda tuz posetleri sallarken şimdi daum diye bagıran taraftarlar mı soyluyor bunu? Ayrıca şampiyonluk gecesi taraftarını döven bir gsli futbolcuyu bağrına basan taraftarda söylüyor olabilir? (bkz Fatih)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Raid3r, 19 October 2003 13:08 tarihinde demiş ki: şükrü saracoglunda tuz posetleri sallarken şimdi daum diye bagıran taraftarlar mı soyluyor bunu? Ayrıca şampiyonluk gecesi taraftarını döven bir gsli futbolcuyu bağrına basan taraftarda söylüyor olabilir? (bkz Fatih)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Cingenenizden memnunsunuz ama bjk lıler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 o cingene gs yi sampiyon yaptiginda gs liler..simdide basina kokainci gelince memnun olan fb lilermi diyo bunu ozaman ?[hline]GEd, 11 October 2003 18:44 tarihinde demiş ki: minstrel paladini duelde 90% nin altina bile alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Valla Daum'un o hatası sızın doneme rastlıyor. Ozaman nerdeydınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bu futbolun .mina koyim size bişiy olmasın.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 estel koymuştur ![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ya zaten hogict geç bunları konuşmaya bile hakkınız yok. Antrenörlerinin ufacık kızlarına babalarına yanında küfür eden taraftar ne kadar konuşabilirki?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Alsınlar abi alpayı bilgiliyede o yakışır(ilhanı hizaya getiremeyn yönetime yönetim demem ben!)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın canseli ........... parmak kaldırsın :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 beşiktaşlı olsam kesinlikle istemezdim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar