cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pişkin pişkin ahh diye attı yere kendini bi de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 tabii olm, cirkef iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 emre bu kadar gol kaçar mı dostum kalenin yanından direği nişanladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aga teknigimi gosterdim mana kalmadi gol atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Esh'i defanstaki çabasından dolayı tebrik ediyorum tek başına 3-4 kişiyle mücadele etti.Tabi kaspar'ı da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aga bacak arasi attigim kimdi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 olm o çalımı bilerek atmadığına eminim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 olm isinamadim iste, trafikten ciktim geldim 10-15 dk oynayabildim yoksa enalari yargiliycaktim birebirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 lol foruma da msg atmış adam maçtan yarım saat evvel maç var çıkmam lazım fln diye uyku fln yalan,adam evde forum yapıyomuş ondan geç kalmış haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 khala'nın bahsettiği çalım da aşmış bir şeydi hakikaten :P eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Olm devam edelim maçlara, 10 dakkada hepimizin dili dışarda gezmeye başladık, dotaya da kalamadım kusura bakmayın validenin doğumgünü vardı bi dahakine kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar