Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes sorunsalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya hayatımda içtiğim en güzel bira da efes en boktanıda efes. İstanbul üretimi içmiştim bi kere mükemmeldi. Şu anda elimdeki yine İstanbul üretimi bahçelievler çok bok.
Mesaj tarihi:
Şimdi kutu içiyorum da şişedekilerde böyle. Arada iyi arada kötü. Şişeden soğudum baya. İşiyip bırakıyorlar, sonra gidip onlara tekrar bira dolduruyorlar fln. Başka şeyler yapanlarda vardır.
Mesaj tarihi:
abi depozitoli şişeyi alıp yıkayıp yeniden mi dolduruolar sanıosun? eritiliyor onlar yeniden yapılıyor. kağıtlarda öyle geri dönüştürülüyor önce eritilip macun kıvamına geliyor sonra tekrardan açılıyor oklava mantığı ile kesiliyor hop yeni kağıt. bu mantığına göre onlarda alınıp silgiyle silinip tekrardan yazılıo
Mesaj tarihi:
ya miller ne? ilerde susuzluğa çözüm olur ancak susuz kalan miller içer. bira mira değil o. en guzel bira efes tabiki. tad olayınıda ilk kez senden duydum. bence psikolojik o ya da gün içinde yediklerin yüzünden ağzının tadıyla alakalı.
Mesaj tarihi:
bira mira değil derken neye göre diyorsunuz alkol oranına göre mi yoksa içim rahatlığına göre mi ? aynı alkol oranı, daha rahat içim miller pwned ha efes kötü bira değildir bi çok biradan iyidir.
Mesaj tarihi:
Miller cok güzeldir bence de , haketmez bukadar ezilmeyi, birayi genzinizde net olarak hissetmek isterseniz tekel birasını tavsiye ederim, gayet net hissediliyor.
Favorim sise fıçı efestir benim her halükarda.
  • Yeni Oluştur...