eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bir ülkenin demokrasisi o ülkenin temel ilkeleri dahilinde işler benim söyeldiklerimde bir sorun yok ben temel ilkelerimi savunuyorum edit: ayrıca darbeyi savunmuyorum ama darbe ülkenin temel değerlerini koruma amaçlıysa savunurum [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 19:53 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Eger darbeyi savunuyorsan ki cumhurbaşkanını tanımıyorsan savunuyorsun, 3. dünya ülkerindeki kafasız insanlardan farkın yok Adam yazmış abi yapıcak bişi yok. SAygılar aga. Kovma bizi plz.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 son zamanlarda akp li arkadaşların zevk nöbetleri yaşayışları gözümden kaçmıyor değil, e hoş haklılar tabi bu ülkede laik kesim çok az ancak unuttukları bişey de var o az kesimin içersinde kendilerini o tatlı rüyalarından bir sabah ansızın uyandıracak bir güç mevcut.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 O güç hepimizi uyandırır. O değil de sen de bu şeriatçıları savunuyorsan 88. düya ülkelerinde, yani şeriatla yönetilen ülkelerde yaşayanlardan farkın yok..
horten Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 beğenmiyorum ve kabul etmiyorum sayın newdonis beni kovar mısınız?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o güç bir gün birirlerinin kafasına öyle bir inecek ki....... bu ülke elbet gerçek sahiplerine kalacak... bu arada her topicte yeni akpliler görüyorum ben görev dağılımı yapmıslar kesin... gün gün
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kimmiş bu ülkenin gerçek sahipleri?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @eagle: Ahahhaa :D @kingpin: Tabii ki hayır, newdonis o
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Yazarım aynen bunları. Ayrıca adam kaç yıldır ne abukluklar söyledi Tayyip gibi. Bence korkmaya da sövmeye de hakkımız var. sevmeme hakkın olabilir ama adam benim cumhurbaşkanım ben kabul ediyoruym. Saygısızlık hakkın yok bence...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Zaten saygısızım ona, zerre saygım yok. Saygı bir mesele, gel beni kesele..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: kimmiş bu ülkenin gerçek sahipleri? başta bu ülkenin kurucusuna ve ülkenin temel değerlerine bağlı olanlar, 6 okun her birinin kalbine saplamış gerektiğinde çıkartıp "dahili ve harici bedhahların" da bi taraflarına sokabilecek cumhuriyet ve Atatürk aşkına sahip olanlar
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ee demokrasi bu, ne bekliyosunuz ki?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 demokrasi bu değil benim demokrasi anlayışım bu değil demokrasi ülkenin temel değerlerine zarar vermeden özgür olmaktır bize nasıl tarif ederlerdi: başkalarına zarar vermediğin sürece özgür olmak (tam böyle değildi ama benzer bişey işte idare edin) :D [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:08 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: bu arada her topicte yeni akpliler görüyorum ben İŞTE AKP'NİN SIRRI!!!
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: o güç bir gün birirlerinin kafasına öyle bir inecek ki....... o gücün kimseye bi faydası yok. herkeze iniyo. sağcısınada solcusunada dincisinede. mecliste üniformalı birilerinin olmasıyla kara çarşaflı birilerinin olması arasında bi fark yok bence. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:08 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 AKP'li arkadaşlar devamlı demokrasi demokrasi diye çemkirdikleri olay şeyhlerinin sakalını öpme demokrasisi.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 üniformalı en azından Atatürk'e bağlı bu ülkenin gerçek lideri fethullah, saidi kurdi falan değil
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @eagle : neymiş bu ülkenin temel değerleri? ya ben böyle giderim çünkü o kadar altı boş, yüzeysel konuşuyorsun ki. bir kere akp'nin siyasetini yanlış taraftan eleştiriyorsun, mantığını değil, dogmaları dinliyorsun bu iki, ne türkiye hakkında, ne siyaset hakkında en ufak bir şey bilmiyorsun bu da üç. (böyle sayarak konuşmak da çok eğlenceliymiş.) halbuki şu laiklik taraftarı, şeriat taraftarı anlayışını bir kenara koyup, halk nasıl uygarlaşır, toplumumuzdaki eksiklikler nelerdir, akp neyi yapamamıştır (geçmiş zaman bildin mi) gibi sorulara kafa yorsanız çok daha iyi muhalefet yaparsınız. o altı oktan bence en önemlisi olan "devrimcilik" ruhu o zaman açığa çıkar belki bünyede. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:10 tarihinde, dufrasne tarafından güncellenmiştir ]
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: AKP'li arkadaşlar devamlı demokrasi demokrasi diye çemkirdikleri olay şeyhlerinin sakalını öpme demokrasisi. o rly? kimmiş benim şeyhim? [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:10 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @sam= nicole kidman'ı mı veriyorlar gecelik
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 adam demokrasiyi başkalarının sınırına kadar cart curt diye anlatmış. Okulda o oğrettikleri demokrasi değil özgürlük kavramıdır. Sizin demokrasi anlayışınız "darbe" dir. Karıştırmayın.
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sosyal olaylardan liberalizm , demokrasi,bürokrasi den hiçbirinin ne oldugunu bilmeyen takım tutar gibi parti tutan insanlardan çok var. put gibi atatürk e tapan atatürk ilkeleri ve devrimlerinin ne oldugu hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan,gaza gelmeye megilli faşizan vatan millet sakarya ,vatan elden gidiyor diye çıgıran, demokrasinin d sinden anlamayan insanlardan igreniyorum. eagle dnz adlı insan, bana şuan atatürk devrim ve ilkelerine aykırı bir yasa söylüyebilirmsin? bilgisayar başında oturmaktan beynin mi bulandı işin gücünmü yok çık nefes al bi taksime git izmirdeysen kordona git hayatin güzelliginin farkına var insanlara bak mini etekli kızlar gör çeşmeye git onlara bak hoşlan hadi plz
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yok işte nicole kidman akp'lilere karşı mücadele ediyor filmde.
Öne çıkan mesajlar