Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Yine bu Shubuo beni yardı ya. Geçen gün arabada radyo dinliyorum, bakkal amca ve partici genç muhabbetini bir dinledim yarıldım resmen yaa... bakkal: şş hop dur nereye? genç: efendim bakkal amca? bakkal: bu akşamki partiye geliyor musun? genç: geleceğim bakkal amca... bakkal: gel, gel, bekleriz... ya fazla komik gibi gelmiyor da yani bir bakkalın bu muhabbeti çevirmesi o kadar komiğime gitti ki çok başarılı bir reklam bence yani.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 diksyon müthiş ya :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Harbi zaten ilk dinleyişimde bakkalın bir gel gel bekleriz deyişi var yerlere yatıyordum resmen süper söylüyor ya :)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar