Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

necro/mage template

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
necro mage kasmaya karar verdim. kesin alacağım skiller necro/mage/ss/eval/medit. kalan yere neler alsam emin olamadım bir türlü. sırf pvm yapcam zaten pvp sevmem/berecemem. poisoning düşündüm deadly poison için, veya resist. ama resist pvmde çok da iyi değil gibi sanki. ne tavsiye edersiniz?

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:09 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eğer sırf pvm yapıcam diyorsan:
necro/mage/ss/eval/medit
+
music
prov.

edit: hatta bir öneri; medit sil, onun yerine lich form takılırsın, shadow wisp fln çıkarırsın. medit yerine de peace kas.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:12 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hm önceden belirtseydim keşke, ayrıca bi bard/mage karakterim var peaceli provolu falan da, eval olmadığı için baydı vorti spam yüzünden. ben dmg vermek istiorum direk, music provonun işe yaraması için 100+ lazım lazım zaten, bi de daha diğer karakterimde 80 provo, kasmak çook zor :p
kısacası bard olmasın.
Mesaj tarihi:
lockpick al kutu falan açarsın dungeonda görünce içinde kalmaz =P ya da magery büyülerim %10 daha çok vursun diyosan inscription da olabilir
hide da olabilir

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:46 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bencede,
Necroyu bilmiyorum ama özellikle auto dispel özelliği olan yaratıklara karşı mage oldukça zayıf kalıyor. Bu tür yaratıkları direk damage vererek e-bolt vs büyülerle indirmeye çalışmak bence anlamlı değil. Zaten bir çoğu kendini heal ettiği için öldürmekte imkansızlaşıyor 100-110 mana ile.
Necro ile bu tür yaratıkları öldürmenin yolu varmı ama bence Necro Mage direk PvP template olsa gerektir. maksimum damagei ilk anda vererek rakibi yıkmaya yönelik bir template.
Necro eğer PvM etkili büyülere sahipse onu bilmiyorum ama
....
  • Yeni Oluştur...