Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 mühendislik sizinkide intahar sebebiymiş be :( hoş bi itü mimarlık son sınıf ögrencisi gelip dagıtabilir bu başlıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 mimar gelsin de ben dağıtayım onu. mimarlar dalga geçio be binanın içi de kız dolu hem. makinaya gelsinler 1 dönem durabiliyolar mı göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eheh ablamdan biliyorum İTÜ makine mezunu saykoya bağlamıştı şimdilerde biraz dengesiz baktı yetmedi bide lisansüstü yaptı. neyse işe girdide biraz sakinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 13 dersin 8inden büte girmek şahane bir duygu agas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 daesu hepten deşifre ettin kendini lol ad soyad okul bölüm hepsini verdin yani kapın çalınıp abi ben paticikten bilmem kim winston light var mı otlansam diyebilir millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ehahe işle ilgili bütün sitelerde geciyo zaten adım soyadım ya problem degil o kadar : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o değil de öyle ewheheh diye siparis verince getiriyolarmıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 denedim şansımı getirdi [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 21:21 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 biz burger king çalışanlarına güzelce rica ediyoruz. gelirken 1küçük karı 1 malboro fln diyerekten sağolsunlar getiriyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: gelirken 1küçük karı 1 malboro fln diyerekten Karı??? [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 22:55 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 typo..umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 neydi oranin adresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar