bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Uefa.com a girin. uefa 50. yıl adına en iyi 11 anketi düzenlemiş. 10 yıldan 5 kateogori bir sürü efsane isim var. Ayrıca ödülde var. ps: bi tane türk yok :/[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 en güzel futbolcular 84-93 karmasında. -Michel PLatini !!! -matthaus -ruud gullit -Enzo Scifo (favorim) -Gary Lineker -Michael Laudrup[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Popescu var Frank de boer var Hagi de var ama Hagi 93 yılındaki bölümde. Kalecilere bence Rüştü koyulabilirdi. [Bu mesaj Leopoldin tarafından 19 October 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 blackchaos sence o yazdığın adamların arasında Haginin yeri yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Yazdığım adamlar arasında Hagi nin yeri olmazdı abartmıyalım abi. Ama ankete girmeliydi. Bu yazdığım adamlar insan değil be ![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Abi bence o yazdıklarını arasına girer.Romanya milli takımını taşıdı adam.Bir Real de tutunamadı.Barçadada iyiydi.Galatasaray imkansız başarılarında hep başrol oyuncusuydu nerdeyse.Benim düşüncem abi bu sende haklısındır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 leo bak abi orada platini scifo laudrup gullit var birde şöyle bak bu adamlar neler yapmışlar nerelerdeler hagi nerede bursaspor da 1 maç kazanmak için takla atıyor. Ama bu gibi futbolcuların içinde yedek kadroya girerdi.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Zaten onda sana hak veriyorum abi.Tamam ya aynı şeyi düşünüyoruz zaten off =) Sadece oraya mesela yazdın ya adamları Hagide yazılır diyorum =) tamam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ehühe fizboz üstüne gitme çocuğun bak gecenin kaçında atmış mesajı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar