ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Playerların kurması için yeni değişik evler arıyorum bilen varsa yardımcı labilirmi?!? Bide Sphereden başka bişey daha çıkmış adını unuttum ama onda evini kendin yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 runuo..ama programcılık bilmek gerekio galba..dbsource.net te deişik multiler bulabilirsin.bunnarı gene dbsource ta bulabilecein bi programla scripte çevirip servera kurabilirsin[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Biraz üşengeçlik olucak ama bunları sphere e çevirmiş olan varmı çünkü runuodaki scripterlık sphere e benzemiyo ben sphere de kastım ve şimdi runuo çıktı. Sphere e geçiren varsa bizahmet el atsınlar be hade saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Streetlife Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 kendin yapsana arkadaşım okadar4 arayacaın zaman içerisinde şimdiye kadar birkac ev yapımı hakkında araştırma yaparak nasıl yapıldını örenip kendin yapabilirdin işte benim yapmış olduğum evlerden iki örnek members.lycos.co.uk/xeria/resimler/xeria.jpg members.lycos.co.uk/xeria/resimler/xeriapazarevi.jpg sana başarılar dileirm Syagılarımla... [hline]Xeria UO Shard Owner [Bu mesaj Streetlife tarafından 19 October 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 aferim streetlife şimdi kendimi iyi birşey sanmaya başlamışsındırda ev resimlerini felan göstereceğine anlatıver ne biçim adamsınız be birde server kurarlar. 1 avp 2 sen olm adam olun biraz adam şurada adam size bir şey sormuş siz hemen artislik olsun diye kendi ss'lerinizi gönderiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar