Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni evler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Playerların kurması için yeni değişik evler arıyorum bilen varsa yardımcı labilirmi?!?

Bide Sphereden başka bişey daha çıkmış adını unuttum ama onda evini kendin yapabiliyosun.
Mesaj tarihi:
runuo..ama programcılık bilmek gerekio galba..dbsource.net te deişik multiler bulabilirsin.bunnarı gene dbsource ta bulabilecein bi programla scripte çevirip servera kurabilirsin[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!
Mesaj tarihi:
Biraz üşengeçlik olucak ama bunları sphere e çevirmiş olan varmı çünkü runuodaki scripterlık sphere e benzemiyo ben sphere de kastım ve şimdi runuo çıktı.

Sphere e geçiren varsa bizahmet el atsınlar be hade saolun...
Mesaj tarihi:
kendin yapsana arkadaşım okadar4 arayacaın zaman içerisinde şimdiye kadar birkac ev yapımı hakkında araştırma yaparak nasıl yapıldını örenip kendin yapabilirdin işte benim yapmış olduğum evlerden iki örnek
members.lycos.co.uk/xeria/resimler/xeria.jpg
members.lycos.co.uk/xeria/resimler/xeriapazarevi.jpg

sana başarılar dileirm Syagılarımla...
[hline]Xeria UO Shard
Owner

[Bu mesaj Streetlife tarafından 19 October 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aferim streetlife şimdi kendimi iyi birşey sanmaya başlamışsındırda ev resimlerini felan göstereceğine anlatıver ne biçim adamsınız be birde server kurarlar.

1 avp 2 sen olm adam olun biraz adam şurada adam size bir şey sormuş siz hemen artislik olsun diye kendi ss'lerinizi gönderiyorsunuz.
  • Yeni Oluştur...