Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Bulusmasi 04.09.2007

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

bugün bizim üniversiteni oryantasyon şeysinden sonra binadan çıktım şimdi nasıl dönecem yurda diye düşünürken birileri tuttu kolumda pati buluşması var diye, ben daha nolduğunu anlamamışken 5 kişi otobüse doğru yürümeye başladık. sonra kızılayda mı ne dost kitabevi diye bi yerin önüne götürdüler orda diğerlerini beklemeye başladık. turuncu kağıt üzerine =o= logosu var paticik yazmış ginaly, onu sırayla tutaraktan beklemeye başladık. sırayla geldi millet. fede petrelli de geldi hiç beklemiyodum, korktuk patlıcak diye falan. beni sylar ilan ettiler, lexius hiro, ginaly mohinder, madmaximus elektroniklerle uğraşan zenci çocuk, alcadras(malkor muydu lan yoksa karıştrdım şimdi=P ) nükleer eleman, falan heroes kadrosunu tamamladık film çekme planları kurduk. neyse toplandık leman cafeye gittik. çok kişi olduğumuz için ve masanın bir tarafına emolar diğer tarafına geyik çeviren insanlar oturduğu için bi grup bölünmesi yaşandı. benim çok uykum vardı zaten yattım uyudum bir köşede. sonra baktım olmucak bi baileys coffee söyledim biraz açıldım hemen ardından kalktık zaten nedjima mı ne metal çalan bi yere gittik. oraya giderken laraken yolda bi kızı tuttu elinden götürdü (??) o da dahil oldu gruba. gittiğimizde winamptan şarkı seçme olayı varmış koydum bi kaç tane sevdiğim parça gaza geldim kendi halimde kafa salladım falan açıldım. her halükarda tek takıldım genel olarak ama 2.sinde daha çok eğlendim. sonra orda kafalar hafiften güzel oldu herkesin. kalktık burger kinge gittik. orda bi emolar vardı aman aman =p. beslendikten sonra da dağıldık. paintball buluşması planları kurduk.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:29 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...