Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o diil de buluşan ekip havaya uçmasa bari. ankarada bomba varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 paticik pankartımtırağı olcak yanımızda. turuncuyu gören gelsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 arkadaslar nakara bulusmasına gelicek su an on olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben geliyorum büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 duruma gore soradan bi ara ugramaya calısıcam ben utkuyla haberlesicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 baluu aynisini yaptim sonra hepsine link koymaya usendim biraktim, tesekkurler arkadasim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 neyse ben uyuyorum o yuzden gelemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 satışlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben de geliyorum. yanlız biri bana kızılayda akbank nerde var bi söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 şimdi mi söyleyelim orda söylesek olmuyor mu XD [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 13:13 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 birisi bana cep yazıversın özelden, geç kalırsam bulayım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende cep istiyorum özelden bi sorun çıkarsa ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 baluu ah pardon canım yanlış anlatmışım haklısın 2 topik açmışım ama genelde biz ank buluşmalarımızı msn üzerinden hallettik topik açmadık kusura bakma seni de uğraştırdık ama neyse iş olmuş sana da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yok yahu, dun gece biramin yanina meze oldu bu konu işte. Ugrasicak fazla bişi yoktu o an. ;) yolla bakim sen su msn loglarini bi, bir de oraya bakalim. : ) heryerde diyorum zaten, gicigin tekiyimdir. Kusura kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yaklaşık 15 kişi filandık. resimler 1-2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ayı gibi buluştuk valla. harbi 15 civarı vardık heralde. varmıydık yav? vardık yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 evet 15miş saydık offfffffffffffffffffffffffffffffffffff feci ayar yemişim offffffffffffffffffffffffffff edit: ne hanzo emoyum ya [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:10 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 güzel buluşma oldu ya. sık sık yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ginaly fede kingpin burtonesk madmaximus ivy isabella alcadras tunca lexius laraken malkor spastikserçe stifler marcoconner 15 kişi. nıhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 emoları saydın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 iki de emo var. 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gerçi emoları hayat saymıyor hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 emolar efsaneydi ya utku fotoları koyabilirsen çok şukela olur ahahahds ayrıca 10 kişiden fazla buluşup kapak dahi hediye ederiz :p [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:27 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bugün bizim üniversiteni oryantasyon şeysinden sonra binadan çıktım şimdi nasıl dönecem yurda diye düşünürken birileri tuttu kolumda pati buluşması var diye, ben daha nolduğunu anlamamışken 5 kişi otobüse doğru yürümeye başladık. sonra kızılayda mı ne dost kitabevi diye bi yerin önüne götürdüler orda diğerlerini beklemeye başladık. turuncu kağıt üzerine =o= logosu var paticik yazmış ginaly, onu sırayla tutaraktan beklemeye başladık. sırayla geldi millet. fede petrelli de geldi hiç beklemiyodum, korktuk patlıcak diye falan. beni sylar ilan ettiler, lexius hiro, ginaly mohinder, madmaximus elektroniklerle uğraşan zenci çocuk, alcadras(malkor muydu lan yoksa karıştrdım şimdi=P ) nükleer eleman, falan heroes kadrosunu tamamladık film çekme planları kurduk. neyse toplandık leman cafeye gittik. çok kişi olduğumuz için ve masanın bir tarafına emolar diğer tarafına geyik çeviren insanlar oturduğu için bi grup bölünmesi yaşandı. benim çok uykum vardı zaten yattım uyudum bir köşede. sonra baktım olmucak bi baileys coffee söyledim biraz açıldım hemen ardından kalktık zaten nedjima mı ne metal çalan bi yere gittik. oraya giderken laraken yolda bi kızı tuttu elinden götürdü (??) o da dahil oldu gruba. gittiğimizde winamptan şarkı seçme olayı varmış koydum bi kaç tane sevdiğim parça gaza geldim kendi halimde kafa salladım falan açıldım. her halükarda tek takıldım genel olarak ama 2.sinde daha çok eğlendim. sonra orda kafalar hafiften güzel oldu herkesin. kalktık burger kinge gittik. orda bi emolar vardı aman aman =p. beslendikten sonra da dağıldık. paintball buluşması planları kurduk. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:29 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 önde çakma emo fede arkada harbi emo. neydi o öle ya hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar