mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 OOOOO AYAR.. off eralp aldin ayari konusma bi daha sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 insanlar alkole karşı. alkolik hareket engellenemez efenim. yemek yemeye gidersek sakarya'da yiyin bari de ben orada keyifte biraz bira çakayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Harbi yannız tanımadıın adama boya topu sıkıcı olur abi. Yüz ifadesini vücut uzuvlarını kaslarını dötünü başını (oha sapıkmıyım) hayal edip çatır çatır yaktığını morarttığını...eüü neyse şey bi buluşak sonra paintball harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: Dorn un sahibi oldu Paintsign.. Paintball aktivitesi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yani bir mesaj uzerine bu kadar anlamsiz tartisilamazdi heralde :) Isin komigi gercekten bir grup anlamadan okumadan atlamis saldirmis :) bir kiside savunmaya calismis kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben de gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben de gelebilirim 4ünde kaydım var.. ankarayı zerre bilmemem de gelemememe(çok güzelmiş) kaybolmama sebep olabilir.. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 00:03 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hadi öpüşelim barışalım, yakışmaz lan ankaralılara ddfs. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 00:06 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bende o tarihlerde hala ankarada olucam bi aksilik olmassa ben de gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: hadi öpüşelim barışalım, yakışmaz lan ankaralılara ddfs. ben seni opmem lan hasta miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 10 Eylül de gelicem malesef Ankaraya, biraz erteleyebilirseniz gelirdim ama bir kaç kişi için ertelemessiniz sanırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 gelen olsa bulusuruz yine ben her gun varim, canim sikiliyor evde butun gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aynen...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tam o gun o saatte kayıdım var uniye eheü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 saat 2de buluşulur mu ya sıcak değil mi oralar antalyada bu saatte dışarı çıksan kalpten gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ivy geliyorsa, minik bir ihtimal gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 5. de gelicem lan :D erteleyin biraz .. hepimiz gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ne demek abicim beşincide gelecem. dizi mi olm bu? yok sana ortam ayrıca : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 vermem dagger ı arabamla da gezdirmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ahanda yok sana ortam. herkese gay diye tanıtıcam seni. hadi bakalım. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bence de birkaç gün ertelensin uğur da gelsin eralp de utku da vb. yok ertelenmezse gelemeyenler için 2. buluşma yapılsın bunları yazıyorum ama gelir miyim bilemiyorum burtoneske bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ivy bunu infinite loop yapalım, herkes buluşsun biz ayrı takılalım =P bence de ertelensin ama çok değil. o zaman ben de gelemem. kayıt mayıt istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 napalim erteliyelim o zaman herkezler olsun istiyoruz artik sanirsam uzun suredir kalabalik bulusma olmuyor cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kaçına erteledik şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 7 eylülden sonra olsa? ehe? hı? olmazmı? eheh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar