Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 efenim soyle ankaradaki calkantilara bi son vermek amaciyla temiz bi sayfa aciyorum olasi bi bulusma eski gunlerdeki gibi yapalim kizilayda dostun onunde yigilalim sonra artik nereye gitmek istersek olasi bi yemek organizasyonu uzerine bole bi kafeye gidip ustune demlenilebilir. Gelmek isteyenler kaleye mum diksin. Bu sefer bulusmanin olmasi dilegiyle saat olarakda soyle diyebilirim. Hatta durun davetiye gibi yaziyorum. Sefkili Ankarali Pati dusunduk tasindik biz bulusmaya karar verdik. Senide aramizda gorursek mutlu mesut oluruz. Yer:Kizilay Dost Onu Saat:14:00 Ne yapacagimiz belirsin kesinlikle bir yemek gozukuyor sonrasinda ise cafe tarzi bi yerlere gidilebilir. yok olmadi buluruz bisiler. Nese efenim saygilar sefkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ankaradakiler buluşamıyomuş öyle diyolar *ara gazı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yav bakin.. Simdi dost un onunde bulusup 10-12-15 20 kisi kac olursa bir kafeye gidip oturup sohbet muhabbet sirasinda hem kafenin hemde kendi keyfimizi kacirmamak adina muthis bir teklif ile geliyorum.. Dorn un sahibi oldu Paintsign.. Paintball aktivitesi degil.. Guzel bir mutfagi var onunde cimlik bir alani var birasi var rakisi var sarabi var hatta sicak sarabi bile vardi bir ara :P karisan edende olmaz ozellikle haftaici fln olursa cumartesi pazar kalabalik oluyor bayagi :) Dart var masatenisi var televizyonu var varoglu var yani :P Guzel agaclar var uzun essek bile oynanir yani.. hatta laptop lar ile network kurup tek tasla kus katliami bile yapilir.. paintball aktivitisi lan party normal bulusma :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nereye 10 kişi? ben 6 bekliyorum bu sefer. rekor kıracaz 6 olursak. o eskidendi kocaman buluşmalar. geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hmm gelebilirim ben de belki, kayıt mayıt işlerinden zaman kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tunca hayirli olsun neresi oldu yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben 7 sinde geliyorum valla. 3 gün öncesine buluşma düzenleyerek mükemmel bir isabet yapmışsınız yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bilkent oldu sagol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben kesin gelirim, tunca sen de geliyon bak dun konustuk heheh kingpini bosverin dsfsd Birde herkes kimi taniyorsa ankalari pati o.m atsin bisi yapsin verin gazi, bulusmada 15 kisi olalim en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: ben 7 sinde geliyorum valla. 3 gün öncesine buluşma düzenleyerek mükemmel bir isabet yapmışsınız yine =) hakkaten ya +1 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 up, hadi arkadaslar baska gelen yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bırah ben gelince kendim düzenlicem zaten, size mi kaldık ddfas gerçi 4 ünde yapacağınız o buluşma kesin sarkar ilerki tarihlere ankaralılar buluşamıyor nasıl olsa eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 paintsigna fln gidersek gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abi olay bulusmak nerde oldugumuz onemli degil niye boyle yapiyorsunuz, o zaman istanbullularda istanbulda olsa gelirim mi desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yaw seni bilmiyorum ama ben buluşup nargileciye içkiciye falan gitmek istemiyorum... sadece buluşmak değil amaç, eğlenmekte. Herkesin eğleneceği yer vardır.. Ben tercihimi belirttim bu kadar [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:15 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gelme abi, ne kadar az erkek olursa hayrımıza olur zaten. GG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 çok incesin be kingpin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 valla ne bekliyordun abi yalvaralım mı yani ? zaten kıtlık çekiyoruz ankara gibi bir şehirde buluşmak için sanki istanbul içine ediyim, adamlar zırt pırt buluşuyor nedir yani bir takım kriterler koyupta işi zorlaştırmanın manası ne ? içkili nargileli buluşmalı ortamları sevmiyorsun da sadece paintball için mi geliceksin ? önce bi buluşsak birbirimizi tanısak 4-5 buluşma sonra paintball yapsak daha mantıklı olmaz mı sence ? ha sen tanımadığım adamlara boya topu sıkıcam diyorsan o da senin tercihin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kingpin ne guzel soylemis, hem ne biliyosun icki nargile olacagini, onemli olan tanisip konusmak tanistiktan sonra paintball gibi aktivitelerde gelir koskoca ankara, bulusamiyoruz, iyice zorlastirmayin olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 duruma göre belki gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bende kar yağarsa gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kingpin, mesajları atlayarak okuma veya algıda seçicilik gibi bir problemin var galba? gellidusun mesajı oku bi daha. Hadi. Ne bekleyebilirim? Cevap yazmazsın olur biter. gelme, zaten istemiyoruz böyle diyenleri diyince eline bişeymi geçti beni sinir etmekten başka? Ha geçti ise... Aferin [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:04 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 algıda seçiciyim, üstüme gelme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nese allah versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar