Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine bir virüs vakası!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Başlat-->Çalıştır--> cmd yaz --> Tasklist yaz çalışan programlara bakın altta sürekli birşeyler çalışıyordur muhtemelen. startup cleaner programlar mevcut bunlarla istedigini kapatabilirsiniz. virüste muhtemel bir durum tabi kimi virüsler cpu'ü baya sömürür çalışan anormallik gösteren programları yine task managerden bakabilirsiniz. virüs taraması yaptırın falam takılın yani :) benim virüscüklerim vardı zamanında jeefo koydum adına beslerdim çoğaldı falam öyle yani mutluyduk biz 5200 rpm harddiskimin b viruscüklerim yüzünden deliler gibi ses çıkartmasına rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

su an bu postu knoppix uzerinden atiyorum. harddisk saglam gibi gorunuyo ben ondan da olabilecegini dusunmustum ama knoppix normal. windowsumda bi sorun var galiba yarin sirasiyla windowsu yeniden yuklemeyi deniycem olmazsa knoppix uzerinden dvdlere back up alip format aticam.

belki bilenler vardir diye sikayetimi tekrar edeyim. islemcide bisey yok gibi gozukmekle beraber bilgisayarin harddisk durmuyor efendim cosuyor da cosuyor kasanin uzerindeki isik sonmuyo harddsk de deli gibi kastigi icin bi islem de yapamiyorum. kaspersky nin online tarayicisiyla memory i taradim bisey bulamamadi yarin sabah tum bilgisayari deniycem umarim hallolur. bi tavsiyesi olan yok mu
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden mbr virüsleri die bişi vardı.format atsanda gitmiodu.mesela istanbul CCC.virüs tarayıcılar mesela f-prot göremiodu.görse silemiodu.kıldı yündü.keyifliydi.
fdisk /mbr derdik o zamanlar.

şimdi de şöle bi durum var.task managerdan kendini saklayan virüsler.yani çalışsada göremediiniz şeyler.kıl yün tüy...

topunun çözümü http://www.ultimatebootcd.com/ böle bişi.yedeklerini al formatı bas.bide bu boot cdlerin virüs tarama özellii olanlar var.onlarda ayrı bi keyifli.bildiiniz bi linux işletim sistemi açılıo.içine implemente edilmiş virüs tarama programımız internetten kendini güncelleyip başlıo virüs aramaya.buda bi çözüm...bitdefenderın vardı galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...