Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bilgisyarımda hiç bişey yükleyemiyorum şu an bilgisyar takılıp kalıyo harddisk çatır çatır bişiler yapıyo ama 712kblik bi setup bile çalışmıyor. sizce nedendir? ben virüs diye tahmin ettim abim geldi yine eve zira o bu işleri çok sever :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yeni başlık açmıyım dedim. Benim alettede birşey bir program resmen işlemci ve rami somuruyor Task menagerda göremiyorum. Bilgisayar açıldıktan 5-10 dk sonra sistem şişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aynı durumda sayılırım ben de. ama bende sorun işlemci fln değil harddiskte sürekli bişeyler olması o ışık sönmüyor sürekli sesler geliyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Başlat-->Çalıştır--> cmd yaz --> Tasklist yaz çalışan programlara bakın altta sürekli birşeyler çalışıyordur muhtemelen. startup cleaner programlar mevcut bunlarla istedigini kapatabilirsiniz. virüste muhtemel bir durum tabi kimi virüsler cpu'ü baya sömürür çalışan anormallik gösteren programları yine task managerden bakabilirsiniz. virüs taraması yaptırın falam takılın yani :) benim virüscüklerim vardı zamanında jeefo koydum adına beslerdim çoğaldı falam öyle yani mutluyduk biz 5200 rpm harddiskimin b viruscüklerim yüzünden deliler gibi ses çıkartmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 su an bu postu knoppix uzerinden atiyorum. harddisk saglam gibi gorunuyo ben ondan da olabilecegini dusunmustum ama knoppix normal. windowsumda bi sorun var galiba yarin sirasiyla windowsu yeniden yuklemeyi deniycem olmazsa knoppix uzerinden dvdlere back up alip format aticam. belki bilenler vardir diye sikayetimi tekrar edeyim. islemcide bisey yok gibi gozukmekle beraber bilgisayarin harddisk durmuyor efendim cosuyor da cosuyor kasanin uzerindeki isik sonmuyo harddsk de deli gibi kastigi icin bi islem de yapamiyorum. kaspersky nin online tarayicisiyla memory i taradim bisey bulamamadi yarin sabah tum bilgisayari deniycem umarim hallolur. bi tavsiyesi olan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Eet ya zaten zamanı gelmişti. :) Bir ara ne güzeldi düzenli format atardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi aynısı bana da oluyor, format atalı 2 hafta falan oldu. 1gb ram var, ram kullanımı 1600mb'lara çıkıyor bazen o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ohannes :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hayrı birşeyde yuklemiyorum, windows beni o noktada şaşırtıyor. Pcde sadece Windows +msn + acdsee +flashget var. Sadece internet+dizi kombinasyonu kullanıyorum aleti o rağmen bu hale geliyor o da kırıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben sorunu buldum sorun zonealarm bende. yazılımı güncellemem gerek ama uğraşamayacam şimdi kapattım direk uyuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eskiden mbr virüsleri die bişi vardı.format atsanda gitmiodu.mesela istanbul CCC.virüs tarayıcılar mesela f-prot göremiodu.görse silemiodu.kıldı yündü.keyifliydi. fdisk /mbr derdik o zamanlar. şimdi de şöle bi durum var.task managerdan kendini saklayan virüsler.yani çalışsada göremediiniz şeyler.kıl yün tüy... topunun çözümü http://www.ultimatebootcd.com/ böle bişi.yedeklerini al formatı bas.bide bu boot cdlerin virüs tarama özellii olanlar var.onlarda ayrı bi keyifli.bildiiniz bi linux işletim sistemi açılıo.içine implemente edilmiş virüs tarama programımız internetten kendini güncelleyip başlıo virüs aramaya.buda bi çözüm...bitdefenderın vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar