Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Combat rogue vs Multiate Rogue


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kafam çok karıştı elimde 2 tane güzel dagger geçirdim

Emreald Ripper ve blade of unrequiet

ama düşünüyorum zaten bütün bosslara moblara poison uyguluyoruz acaba multiate ile güzel dps yapabilirmiyim 2 daggerimda 87.5 dps üzerlerine birde mongoose düşünüyorum veya weapon dmg yardım edermisiniz kafam karıştı ap flask ile 1535 full ap buff ile 2k üzeri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte abi bendeki o 1.6 düşünce millet mh de kullanıyor bazıları yani ben çok sevdim o dagger ı ama dedigim gibi çok kararsız kaldım multiate çok sağlam gelyor zaten combat uzun.. zaten target poisonlu ( bazı mob ve bosslar immue tabi ) %50 dmg çok cazip geliyor birde sonucta multiate bs den daha fazla Dmg vereceği garanti critlesede critlemesede yanı sıra 2 cp veriyor

2 buildin de + - si var ama çok ortada kaldım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle anlatayım, ben merciless offhand + emerald ripper ile iki tempi de denedim;

Mutilate; solo grind yaparken imba, cs muti envenom gg.
Combat Daggers; solo grindde yavaş ve sıkıcı.

Mutilate; PvP'de ve PvP'de kullanılabilir, hatta combat mutilate çok iyi bir PvP template'i syılıyor ve harikalar yaratıyor.
Combat Daggers; PvP'de yalan oluyor.

Mutilate; Karazhan gibi düşük hpli trashlara sahip raidlerde başarılı, hızlı cp topladığı için dmgmeterde yukarılarda görünüyorsunuz.
Combat Daggers; Karazhanda cplerinizi sndye harcarsınız ve dmgmeterde düük sıralarda görünürsünüz. Bosslarda ise durum değişiyor combat potancy vs. gibi imba talentler su yüzüne çıkıyor.

Mutilate; 25 manlerde sorun, cpleri çabucak topluyorsunuz ama energy pek dolmadığından işler düşündüğümüz gibi yürümüyor.
Combat Daggers; 25 manlerin yıldızı, dayan mobun arkasına aban, bufflarla beraber ortalama raid oyuncusuna 2.5k yakın bs değerleri gösteren bufflarla ve combat potancy ile coşuyorsunuz. Adrenalin rush, blade flurry gibi emektarları ve hit rating, crit vs. veren talentleri de es geçmemek lazım.

Mutilate oynaması çok zevkli bir template fakat çok çok iyi gear istiyor, çünkü combat dagger'ın crit şansı onda yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır konu açılmışken bende nezamandır merak ettiğim birşeyi sorayım. Gördüğüm kadarıyla çoğunluk hem PvP hem de PvE için combat yada multiate gidiyor. Ama kimsenin deadlines(+ %10 ap) ve sinister calling(+%15 agi) iki güzel görünen talent olmasına rağmen Subtlety gittiğini görmedim. Bunların ve geri kalan sub talentlarının pve de hiç mi yaraı yok?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sub'un yararı yok demeleyim, ama diğer build'lere göre yararı daha minimum diyelim.
sonuçta, rogue'de her talent dps'ye yönelik, ama dediğim gibi %10 ap ve %15 agi için pve'de işine yaramayacak baya bir yere puan yatırıyorsun. mutilate'nin tek avantajı ( bana göre ) pve/pvp'nin aynı anda yapılabiliyor olması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası hemo roguelar dışında cok sorun yaşamıyorum PvPde bir warlock olarak ama hemolar baya kontrolü elden bırakmıyorlar dövüş boyunca. Mutilate critledimi acıtıyor gerisi karşılıklı şansa bağlı. Combat eğer 2 vs 1 veya kalabalık PvP ise sakat ama genelde 1vs 1de pek zararı yok gibi.
SL lock bu arada :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Petin ölmesi lock çin çok sorun değil 0.5 saniyede tekrar çıkarablir yani dikkat et peti öldü diye rahatlama :)
Baya bi kişiyi o sayede kestim yani adam ilk önce pete dalıyor uzerinde dotlarla nasılsa sonra locku keserim diye ama sen o srada uzaklaşıp dot ve petin adamı %50lemesini bekliyorsun sonre hemen yeni pet ve tataaaa king kong gelsede dans etsekk.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 13:40 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cloth giyenin ilacı 5 combo imp. expose armordur. Sonra istediği kadar resilience olsun, katır kutur dmg yer. Ha ayrıca combat rogueun arenada bir sıkımlık canı var. Cdları harcayınca pompyro mage gibi ortada kalır.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 14:18 tarihinde, Vargath tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mutilate in güzelliği o aslında.

Cheapshot+1 muti atınca eğer energy i ayarlarsanız cheapshot biter bitmez 5 cp expose patlatabilirsiniz. Özellikle mutilate çok fazla mobil olmayan targetlara ( shaman, priest, warlock ) çok etkili. Eğer warlock 400+ resil ve soullink değilse işi zor ( undead rogue olarak konuşuyorum )


Daha mobil classlar biraz zorluyor dagger olduğun için bir yandan kovala diğer yandan arkasından yakala falan çok tercih ettiğim birşey değil o yüzden combat ı daha sıcak buluyorum.

Ama 30-32% crit chance li, renataki li, merciless 4 set bonus lu mutilate rogue gerçekten özellikler clothları çok feci ağlatır. Ben 2v2 takımda feral druidle 2.2k ya kadar çıkmıştım 1. sezonda, leader of the packle beraber 32% oluyordu+dual gladiator's shanker. Resillience biraz can sıkıyor doğal olarak ama pvp trinket kullanmayan 1 warlock üzerinde 5 cp kidney shottan sonra 2.5k double mutilate crit ardından bir 2.5k cold blood mutilate ve ardından 2.3k eviscerate vurduğumu hatırlıyorum ama o zamanlar herkes 400 üstü resillience la dolaşmıyordu doğal olarak

Bu resillience çılgınlığı beni de combat oynamaya itti malesef, üzgünüm : <
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pve için düşünüyorsan, kesinlikle dagger önermiyorum
eskiden olsa weapon expertise ile glancing dmg vurmayı engelliyordun ve gayet iyi sonuçlar alabiliyordun fakat artık weapon skill glancing dmg vurmanı engellemiyor ne kadar hızlı silah o kadar glancing dmg demek.

19 42 0 sword spec. talent li combat buildi , pve için en iyi kombinasyon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...