Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sararmış Sayfalardan Paticik Kullanıcıları


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

hmm gereksizlik abidesi bişi ile daha karşı karşıyayız.

Olay "alttaki beni nasıl tanırsın ?" ile aynı.. ama yazacağınız şeyler hep eski sıkış şeyler oluyor..

bkz. ginaly dasaaa hakkında neler yazmış.

said:
emilé dasaaa.
1765 milano doğumlu göçmen andreas müllerin tek oğlu olan sanatçı 1989 viena bienalinde "kartal kalkar dal sarkar" ve "geçti borun pazarı, gümrük birliği hoş gele" adlı tablolarıyla M.Ö.230 atina nobel ödülleri derneğince yılın en başarılı erkek cep telefonu kullanıcısı olarak parmakla gösterilmiştir.


dasaaa'da ginaly hakkında
said:
congslav misolvski ginaly

hırvat asılı polonya göçmeni garibullah emanet ve jamaikalı bir anoreksik süt beyazı model olan holli ganter'ın tek çocuğu. 1782 yılında malatya pötürgede dünya geldi. başarılı bir politikacı olacağı o günlerden belliydi. ama inat edip yağ satan, bal satan bir esnaf oldu. yaşlandığında kendisine çok fazla masa tenisi oynadığı için "pinpon dede" dediler. ki yaşlılara pinpon denilmesi bu olaydan sonra gerçekleşmiştir. ilerleyen yıllarda çırağı brütüs gökorman tarafından kaza ile öldürüldü.brütüs bu olayı hiç atlatamadı ve sokaklarda "yağ satarım bal satarım ustam ölmüş ben satarım" diye dolanıp durdu

ve az önce yazdıydım ama buraya koymaya karar verdim
said:
ursula windsor pogodi

yorkshire dükü timothy mcdonald pogodi ile alman asıllı bir belçikalı olan mrs kathya gunteronbaum'un ikinci kızları. ailesi kendini bir asilzade olarak yetişmesi için funnelturn prenseslik akademisine yolladı ve 8seneyi ailesinden uzakta geçirdi. daha sonra ailesinin yanına geri döndüğünde (ki 14 yaşında isi henüz) ablasını annesi ve kahyayı da babası zannetti. bu karışıklı 16 yaşında iken kahya ile ablasının evlenip aile evinden taşınması ile son buldu. hüzünlü bir şair olan ursula w. pogodi ayrıca yazmış olduğu sonatalarıyla da yaylıların ve gönüllerin titremesine, cızz etmesine sebep olmuştur

bunun gibi bişiler

"böhüee ben yazamıyorum! falan diyorsanız bile siz karalayın bişiler.. de sizin hakkınızda biz atıp tutalım! evet!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dasaaa Kırmızıtoprak
bitlisin adilcevaz ilçesinde 1087de alaattin keykubatın son ibrikçibaşısının oğlu olarak hayata gözlerini açan rock yıldızı küçük yaşlarda pek çok işi yaptı. bitlisin ekonomik hayatını sıcak bulmayan dasaaa istanbulda şansını denemeye karar verdi
istanbulda manifatura işine giren dasaaa şans eseri kokakola kutularının açma halkalarından 23,4 metrelik kule yapınca amcası safiye tarafından alkışlandı. heyecanlanan yıldız artık paticikte yazıyor.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 21:04 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alfonzo gusto pereio ekoza mekoza ginaly

1297 yılında kongo havzasının kokinaberikoanamalano kabilesinde dünyaya geldi.babası vodo,kabilenin liderliğini yapmıştır.1315 yılında babası bir boğa ile girdiği vs de pwned olunca,kabilenin liderliğine de oturan alfonzo, memleketini sevmemiş,tahttan feragat edip konyaya yerleşmiştir. daha sonra müslüman olup binali adını alan alfonzo, 24 yıl süreyle muhtarlık yapmış, daha sonra konyanın al yanaklı,uzun boylu dilberi ayşe ile evlenip çoluk çocuğa karışmıştır. yapmakta olduğu kasaplık işinde batınca,işsiz güçsüz dolaşmaya karar vermiştir.kendisi şu anda orda burda sürünmektedir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Juan Pablo _LURTZ_
1980 yılınca Meksika da dünyaya geldi. 3 yaşına kadar tam 5 dil öğrendi. 7 yaşında ilkouldan mezun oldu, 12 yaşında lise diploması aldı ve Türkiye' ye göç etti. Hacettepe ingilizce tıp bölümü kazandı. 14 yaşında fakülteye giderken şefim bir siftah atçılar tarafından feci şekilde dövüldü. Gasp edildi. Para kazanmanın kolay yolunu görmüştü artık. Çeteye katıldı. 2001 de bir bankayı soymaya çalışırken yakalandı. 2006 da afla hapisten çıktı. Meksika ya dedesinin yanına köye geri döndü. Tarlada ki kaktüs ağaçlarının suyunu kullanarak benzin elde etmenin formülünü buldu. Şu an dünyanın en zengin 2. adamı.
[spo]1. adam _LURTZ_ u döven şefim bir siftah atçı.[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius Domesticus
Büyük bir kedigiller bilimcinin en büyük oğludur. Afrika çöllerinde annesi ve banası yaralıyüzü takip ederken doğmuştur. Ormanda tam 3.5 siyam kedisi gücündedir. Baba mesleğidir diyerek kedileri kovalamaya devam etmiştir fakat aslanlar tarafından salıdırıya uğrayınca bu işin tehlikesini farkedip; karı-kız peşinden koşmaya karar vermiştir. Şimdilerde ise Tunalıda dolaşıp piyasa yapıyor.
Ayağında Harley-Diesel pantolon ve LcWaikiki t-shirt ü ile kızların aklını alıyor. Ama kedi peşinde koşmaktan saçları dökülmüş. Kel.

Not: Kedigiller bilimci ne yaa?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fazıl "Lorrotar" Necmi
Viyana kuşatması sırasında mehter takımında zil çalan babasının çevre köylerden birinde tutulduğu avusturyalı melez hatundan evladıdır.

Kuşatma başarısızlıkla sonuçlanınca Edirne'ye dönüp göçmen kentinde yaşamaya devam eden ailesiyle birlikte büyümüştür. Babası daha sonra annesini Zimbamwe kraliçesiyle aldatınca bunalıma girmiş ve 14 yaşında ilk kitabı olan "Kader Ağları"nı yazmıştır. Bu kitabı yüzünden Habeşistan'a sürgüne gönderilmiş ve burada Budizm kitabının Türkçe tefsiriyle uğraşmıştır. Çin devletinin entrikaları yüzünden bütün çalışmaları kundaklamaya kurban gitmiştir ve bundan 2 yıl sonra kendini bir obruğa atıp intihar etmiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rehlök Lorrotaryan

M.Ö. 454 Mısır doğumlu Mısırlı Remziye Rakkasyan ve Ulubatlı Zikkerrem Efendi'nin ikinci oğlu. Gençlik yıllarını amatör golf topu olarak geçiren Lorrotar uzun süre domates tarlalarında karga olarak görev yaptığı. 1777'de ailesinin verdiği bir demeçle evlatlıktan reddedilen sonra geri alınan sonra tekrar reddedilip evlatlığı yalama olan Lorrotar, kendini Amerika'daki bir striptiz klubüne kapattı. Burada hayatın anlamını arayan Lorrotar 9993 yılında Sör ünvanını aldı. Hayatını hala himalayalardaki zakkum mağrasında nalbantlık yaparak sürdürmektedir.

Bunu Lorrotar a uyarlayalım.Demin doruğa yazmıştım yanlış oldu.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 22:46 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 23:04 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Julius Alevius Lexius

cülyuz sezarın 3.dereceden torununun karısının ablasının amca oğludur. Kartacalılarla savaşta hannibal ile fingirdediği fısıltılarıyla mensubu olduğu aile'nin repütasyonu sarsıntıya uğramış, ancak kendisine dönemin muhbiri rehus muhtarus tarafından yöneltilen "acı var mı acı" sorusuna, "bunların hepsi şaibe; ben mesihim" şeklinde cevap vererek ailenin gücünü korumasında etkin rol oynamıştır. Yaşının ilerlediği vakitlerde ise bunların hepsinin reklam amaçlı olduğunu açıklayarak, inanlarını şoka uğratmış ayrıca roma dünyasında da korkunç soru işaretleri bırakmıştır. Günümüzde halen eski yazıtları copy/paste edilerek kullanılmaktadır.

Ayrıca adının Lexius değil Leksiyus olduğu da ortaya sürülen dedikodular arasındadır

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:49 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Edebi hayatının büyük bir bölümünü hapishanede geçiren Garramond The Heder Hood hapisanede geçen bu abaz günlerinde yeni karakterler üretikenliğine vermiştir kendisini ve bir kısa yazı çalışması esnasında bir cümle sonuna uzun direk altına tek nokta koyarak !(ünlem) işaretini türetmiştir ve buna Batilc demiştir.Yıllar içinde Batilc bir çok hikayenin ünlenmesi gereken yerlerini ünledi.İster istemez bu ünü onu çok farklı mecralara sürükledi.Kendisi şu anda geceleri bir fabrikanın bekçisi olarak hayatını itham ettirmekte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Julio Ernesto Batilc

Hollandalı bir ailenin çocuğu olarak 1776'da Çin'de doğdu. Annesi Portekizli bir tuhafiyeci, babası bir türk yeniçerisidir. 7 yaşında 3 dil bilen Julio, ne asker ne tuhafiyeci olamayacağını görünce hamal olmuştur. 30 yaşına kadar hamallık icra eden Julio, 30 yaşında babasının vasiyeti için Türkiyeye gelmiş, burada sesi sayesinde kısa sürede keşfedilmiş ve kaset çıkarmıştır. Kasetlerinin hiç biri satmayınca yaşamını boğazın serin sularında noktalayan Julio'nun mezarı şu an Ayasofya'da bulunmaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Franz Übermensch Gayda Lancelion

1782'de İngiltere'de doğdu. Oxford Üniversitesi'nde genetik bölümünü bitirdi. Ancak yaklaşık 200 yıl sonrasına kadar genetik bölümünden mezun başka kimse olmayacağını ve kimsenin kendisini anlamayacağını görünce Uganda'ya yerleşti ve buradaki anofeller üzerinde çalışmalara başladı.

Lancelion 1824'te Uganda halkı tarafından Übermensch sıfatına layık görüldü ve halkın baskısıyla tahta oturdu. 4 yıl kadar Uganda Krallığı'nı yönetti, ardından Ugandalı İhtilali sebebiyle tahttan indirildi ve kendi yarattığı sıtma mikrobu taşıyan anofellerden 86 tanesiyle beraber bir kafese kapatıldı, ancak anofeller kafesteki deliklerden kaçınca Lancelion'a birşey olmadı. Kafesi kemirerek dışarı çıkan Lancelion deniz kenarına ulaşınca yaptığı bir sal ile Japonya'ya vardı.

Japonya'da ismini Xin Chang Xia Chong olarak değiştirdi. Xia Chong burada genetizm dinini kurdu ancak kimse ona inanmadı. Japonyalı müslümanların kaldığı oteli yakması sonucunda 1881'de öldü.

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 04:43 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

John DoruK

İngiltere'de 1900 ların başında doğduğu sanılan John, kilise avlusunda bulundu. Rahipler tarafından büyütülen John daha çok rahibeler tarafından büyütülmeyi istemişti. Kilise müziğini dinleye dinleye gotik müziğe merak sanan DoruK, "Priests" adlı grubu rahiplerle kurdu ve yanına vokal olarak da bir rahibe aldı. John, şu an hala çalmaktadır ve öleceği düşünülmemektedir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hans Führer Laraken, 1966 yılında Almanya'nın güneyinde yağmuru eksik olmayan bir kasabada doğdu. Doğduğu gün, doğumun yorgunluğunu üzerinden atmak için kucağında küçük Hans'la beraber dolaşan annesinin yağmurun neden olduğu ıslaklığa bağlı olarak kayıp düşmesi ve vefat etmesi, Hans'ın hayatındaki felaketlerin sadece başlangıcıydı; zira tek gözünü kaybetmesi de annesinin kucağından zıplayıp kapının koluna gözünü çarptığı bu günün eseridir. Kendisine Köroğlukör lakabı da aynı gün, aynı lanetle kör olmuş babası tarafından takılmıştır.

Ömrü boyunca felaketlerle burun buruna yaşayan ünlü black metal solisti, şarkılarında başına gelen felaketlere karşı hayatta kalma savaşını dinleyenlerine aktarmıştır. Kendisine ait "Black metal ist krieg." sözünün de hikayesi budur.

Zavallı Hans, sahnede brutal vokal sırasında nefessiz kalmak suretiyle hayatını kaybetmiştir. Sevenleri her ölüm yıldönümünde mezarı başında headbang yapar ve şarkılarını söylerler, çevreye verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz tabelası ardında, zira bugüne kadar sesi iyi olan bir hayranına hiç rastlanmaması da düşündürücüdür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıcakyuzlu "TheHotFace" Utopiac

Milenyumda doğan bu güzel cocuk, daha doğdugu an kendisinde bir gariplik oldugunu belli etmişti. Ay kızım diyen annesi utopiaya degdigi an AY KIZIM YANIYO dedi. Sıcakyuzlu utopiacın en son kurbanı stifler oldu. Stifler yüzüme ellermisin diyen utopiacı dinleyen Stiflerin elleri saniyeler içinde yanıp yokoldu.

Hala sayısız cinayet işlemeye devam eden bu insanın yüzüne dokunmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...